# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Böyle transfer yapılsaydı Hackerlar'dan iyi yönetici,scout,Haldun Üstünel falan olurdu. Bomber mail ile günde 2 milyon mail atarlardı..

Beyler Babel istediği kadar ingilterede yaşasın. N'olursa olsun, kendi dili olan "hollandaca, flemenkçe vs" tam ismini veremeyeceğim dil ile yazarsanız (google translate yardımcı olur) daha iyi bir iş yapmış olursunuz.

Neticede siz size gelen Türkçe ve İngilizce mesajlardan hangisini ilk önce okursunuz? ;) :D

sogolasin cagatay flamenkce bildigini bende biliyorum ama bazi hollandalilar almancayi da bilir mesela benim bildigim van bommel hiddink;);)

tamam ne demek istediğini yeni anladım kusura bakma transfer falan derken insanın aklı bulanıyor bu günlerde. ben yazı almanca mı gibisinden birşeyler anladım mesajından. tekrar kusura bakma. ;)

ayrıca falmenkçe de almanca-ingilizce karışımı bir dil zaten biliyorum. :)

sogolasin cagatay flamenkce bildigini bende biliyorum ama bazi hollandalilar almancayi da bilir mesela benim bildigim van bommel hiddink;);)

tamam ne demek istediğini yeni anladım kusura bakma transfer falan derken insanın aklı bulanıyor bu günlerde. ben yazı almanca mı gibisinden birşeyler anladım mesajından. tekrar kusura bakma. ;)

ayrıca falmenkçe de almanca-ingilizce karışımı bir dil zaten biliyorum. :)

Böyle konuşmalar görmek ne güzel yaa.:DKibarlaşmışız.:D

400 Sayfa felan diyodum:D oluyo hala ortada bişey yok bi bakıyomuşuz yarın açıklanıyomuş:D

Adam gelmeden 400 sayfaya ulaştı gelirse kesin forum kitlenir zaten de kaç mesaj olur onu kestiremiyorum.

400 sayfa yazıldı,yarın bakıyoruz 1 sayfa bile yazılmayan şaşırdığımız biri geliyor. :D

Böyle konuşmalar görmek ne güzel yaa.:DKibarlaşmışız.:D

günlerdir insanlar gereksiz gergin durumda o yüzden bazı anlaşmazlıklar gereksiz yere uzuyabiliyor. hepimiz aynı renklere gönül vermiş insanlarız, burada ortak bir yanımız hakkında birleyler paylaşmaya yorum yapmaya gayret ediyoruz o yüzden hiç gerek yok tansiyonu yükseltmeye diye düşünüyorum. ;)

Geri
Üst Alt