# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Haydi Babel haydi Babel haydi tam zamanı tam zamanı şimdi !:D

Babel Manchester'a gitse,Real'e gitse ben yine süper transfer yapmışlar derim.Yani bize gelse düşünün :D

Gelirse çoşkulu bir karşılama olur orası kesin umarım faydasıyla bu sevgini bedelini karşılar.Bu trasnfer döneminin en çok tutkuyla beklenen adamı

Bu sessiz bekleyiş sürdükçe Babel hakkında daha çok mesaj yazılır (Örn: 1000 sayfa) :p

Riera inadindan dolayi degil, Babel sadece sisteme uymuyor bunu Rafa'da söylüyor.

benitez'in ispanyol oyunculara karşı düşkünlüğü herkes tarafından bilinir. bana göre babel riera'yı katlıyacak yetenekte bir oyuncu ama riera torresle milli takımda da oynamasından dolayı bu sene bir uyum yakaladı. inat demeyelim de o zaman rafa'nın ispanyollara karşı biraz daha sabırlı olması, daha fazla şans tanıması ve bu uyum babel'in fazla forma şansı bulamamasını sağladı.

riera mı yoksa babel mi desinler hiç düşünmeden babel derim

bu adamı getir soperde istemiyorum ben. orta sahayada bulun bir dirençli adam bir afrikalı misal. yeterlidir. Genç olsun Babel olsun . Bizim olsun. formaya aç olsun !

Ortadaki Babel galiba:D

Bizdede Sabri eğilir Babel şutlar:D

Çünkü Sabri şutlarsa Babel için iyi olmaz.Haldun üstünel Sabri yi kovar ve '' ben sülalesini ikna ettim sen adamı öldürdün'' der:D

Sabri'nin 10 şutundan 2'si anca Babel'i vurur .. :D Diğerleri Rijkaard,Neeskens,Pujol falan :D

Geri
Üst Alt