# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Bence bambaşka biri gelicek. Bu yönetim hep bunu yapıyor. Medya taraftar tam bir isim üzerine yoğunlaşmışken hop hiç alakası olmayan başka biri takıma kazandırılıyor. Merak ediyorum kim, kimler gelicek...

Efsane Fotospor Gazetesi ‘Schalke’nin İnadı Kırılıyor’ başlıklı haberinde Halil Altıntop yerine Milli halterci Halil Mutlu’nun Fenerbahçe’ye transfer olacağını yazmış!

“Fenerbahçe’de Halil Mutlu ile için geri sayım sürüyor. Yıllık 1.8 milyon euro alan grubetçi oyuncuyla 2.2 milyon euroya anlaşıldığı öğrenildi. Schalke ise bonservis ücreti olarak 7 milyon eurodan kapıyı açtı fakat Alman kulübünün krizde olması Fenerbahçe’nin işine yarıyor. Kanarya rakamı 4’e çektiği anda transferde imza aşamasına geçilebilecek.”

04.6.2008 Geçen seneden buldum bakın :D

Araya eziklerden bi haber koyalımda şenlenelim.Klaslarına yakışır davranışı göstermişler yine cücükler :p

Soyunma odalarına kadar gitmiş hazımsız cücükler..

E bi dk o zaman Babel'e kontrat önerilmişse o zaman Liverpool yaptığımız teklifi kabul etmiş demektir alalala... Kaç para verdik acaba.. yav bu kontrat önermişler diyen arkadaş nerden duydu peki bu kontrat olayını??

Geri
Üst Alt