# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Birşey soracağım.Aykut kim?

"gelmezse fatih ürek olayim ( aykut )"

Artık Aykut demeyin,Fatoş deyin:D

sKM.jpg

Aslında haber beklemez..

Hemen koymak lazım..

Çünkü tek rakibimiz RESMİ SİTE..

Acaba biz haberi geceye saklarken, RESMİ SİTE açıklar mı?

Haber elimizde ancak RESMİ SİTE açıklarsa patlar...

Ama haberi şimdi koyarsak YALAN VE SAZAN MEDYASI hemen haberi kendi haberleriymiş gibi UTANMADAN, SIKILMADAN, ARSIZCA sayfalarına manşetten koyar..

Turkspor.net gece yarısı haberi koyduğunda ise YALAN VE SAZAN medyası horul horul uyuduğu için sabah kalktıklarında TURKSPOR.NET manşeti ile uyanıp şok olmaya devam edecek..

TURKSPOR.NET YALAN VE SAZAN MEDYASININ emek hırsızlarının KABUSU OLMAYA devam edecek..

turkspor.net ziyaretcileri gerçekten haberi YALAN VE SAZAN medyasından 36 saat önce almanın mutluluğunu geçen sene olduğu gibi bu senede yaşamanın keyfini çıkartacak..

Arkadaşlarımız bugünkü ŞOK GELİŞME ile ilgili haberi hazırladı..

Bekliyoruz..

Çok ani bir gelişme olup GALATASARAY RESMİ SİTESİ bizden önce açıklamazsa, turkspor.net haberi yine gece yarısı açıklayacak..

Acaba bu kulak çınlaması olayı doğru mu ?:D:D:D.Aykuttt çınlıyor mu kulağın yavrum ?:D.

Türkspor'un dediğine göre har an resmi site bir acıklama yapabilirmiş, ama bunlar gene gece açıklayacaklarmış yeni transferimizi.

turkspora göre her an açıklama yapılabilirmiş..çocuk haklımıydı acaba :D

turkporun dedigi gibi acıkanırsa iade eder söylediklerimizi

Yarın ki gazete başlıklarını görebiliyorum :D:D.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ MARSİLYA'YA TRANSFER OLAN SERVET ÇETİN MARSİLYA BAŞKANININ İSTİFASINDAN SONRA MARSİLYA BAŞKANI OLDU VE BUNUN İÇİN TRANSFER EDİLDİĞİNİ İTİRAF ETTİ.:D:D:D:D

Kaynak:aykutmaç.:D:D:D:D:D:D:D:D.

:D:D güzeldi,, düşünsene servet başkan oluyormuş masa başında ortalık çayır çimende değil mikrofonlara sümkürür artık:D

:2aloh1::2aloh1::2aloh1: ulaa bide az sonra resmi siteye ŞAKKK diye koyuyolarmiş resmini...haydi bakalimmm:2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1: buyrun cümbüşe o zaman...(Aykut dedi diye degil tamamen tesadüf eseri olsa yani)

Çok ani bir gelişme olup GALATASARAY RESMİ SİTESİ bizden önce açıklamazsa, turkspor.net haberi yine gece yarısı açıklayacak..

Bu olayı bitirmiş zaten :D.Resmi sitede bişe olmaz ise erken açıklayacaklar :D.

Acaba bi duyum aldılar resmi site bugun gece açıklayacak diye bizde böyle bir yazı yazalım Resmi Siteden sonra açıklarız ama açıklarız anlamına mı cıkarıyorlar ki?.

Ama türkspor.net bukadarını bence düşünemez:D:D:D.

Beyler rica ediyorum, hatta yalvarıyorum.Burdan alıntı yapıp millet GSCİMBOM'a gülüyor. Tavırlarınıza dikkat edin.Bırakın Aykut'u.Yalanda, doğru da olsa bırakın.Yani pes dedirtecek şeyler oluyor burda.Aykut gibi şaka yaptım babında on kişi kaç gündür yapıyor benzer şeyleri.LÜTFEN durun artık.

Mustafa Oktay renkdaşım(ki bugüne kadar sitede gördüğüm en iyi üyedir) haklı bence.Antuya dönmeyelim!

Aykut bak 00.00'dan sonra sana gönderilen iyi niyetli öpücüklerin içinde benimki yok inanmazsan bak :D eğer babeli alırsak beni es geç ok ama alamazsak .... :f68.gif:

Eğer resmi sitede açıklama gelmezse herkes kamışı yağladı seni bekliyor aykut

bu adam gelsin kız arkadaşımı tokatlıcam.:007:

:D

eğer gelmesse bu millet senin aroune kone :f68.gif:

Şu liverpool forumlarına gircem diye yanlışlıkla red and white kuaför sitesine girdim saç: 36 sakal: 18 yıkama-fön : 15 liraymışşşş... toplam 69 ediyor:D

00.00'da form kapansın Aile var:D:D

İbrete alem için ban bekliyorum...Bugün Aykut olur.Yarın Ali,Hüseyin olur..Bunun arkası gelmez..

Muhaha yerlere yaticam simdi ya :2aloh1:. Ne yaratici bi forumuz :D Ayrica ben Alicandan ote tanimam Aykut felan taklitci bunlar :f68.gif:

Türksporun yazısını okuyun adamlar ciddi ... en sonda 02.30 da gorusmek uzere diyorlar.. bari heroes filan oynayım o saate kadar..

balon turkspor net gazeteler çoktan basılmıştır bomba momba yok mancini bombası gibi içinizde patlar inşallah saat 2 30 açıklamayan aykut gibi olsun

Hadi Aykut hata yaptı. Sizler niye yaşınıza başınıza yakışmayacak tavırlar içindesiniz. Eleştirin olsun bitsin. Üyeliğini iptal edin. Ama belden aşağı vurmayın. Nihayetinde insandır. Belki yaşı çok küçük, erdemleri yeni oluşan oturan bir çağda olabilir. Her ne olursa olsun saygıyı yitirmeyelim.

Aykut konusu bahane...Ama denk geldi gece yarısındaki bu haberle.

Şu varki Turkspor sitesi "Eğer biz yayınlamazsak haberi bizden önce ancak Galatasaray resmi sitesi yayınlar" gibi iddialı sözler sarfetmiş.Saat 02:30 'da açıklayacakları transferin bitirilmiş bir transfer olduğunun ifadeleri yazılanlar.Kesin olmasa bu kadar iddialı olamazlar herhalde.

Geri
Üst Alt