# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Aykut bu senmisin yoksa. :D :D

1111kopyala.jpg

Keske Dos Santos olsa..Isterim yani..

Onun takima getirecegi hava cok farkli olur.

Kisilik olarak da öyle.Tabi Babel´de müthis olur..

Gerci yönetim bizi alistirdi.Güveniyorum.Mutlaka cok iyi bir transfer yapacaklar

arkadaşlar ben şirinevlerde oturuyorum yeşilköye nöbet tutmaya gidiyom var mı gelen :D

orda bi nokta dikkati mi çekti..yazmışlar peki bu futbolcu ile anlaşılmak üzere mi felan diye İnş. doğrudur..

Kaçırdığınız bir ayrıntı var ama o yazıda..

"Sonra ikinci KARA BELA ile görüşmeler devam ederken, çok ani gelişen bir haber üzerine rota bir başka ülkeye kaydı.."

Bu ifade "Babel olayı balon" iddiası üzerine ani bir değişiklikle Babel gündeme geldi durumu oluşturdu gibi gösterebilir.Yani bir nevi kıvırma payı kazanmış olurlar.

orda bi nokta dikkati mi çekti..yazmışlar peki bu futbolcu ile anlaşılmak üzere mi felan diye İnş. doğrudur..

Ama Haldun Üstünel´in yurtdisina cikmasindan belliydi biseylerin olacagi.

Bugün olmazsa yarin olur havasi vardi.Bakalim Rijkaard´in takimina kimi laik gördüler;)

"Sonra ikinci KARA BELA ile görüşmeler devam ederken, çok ani gelişen bir haber üzerine rota bir başka ülkeye kaydı.."

Bu ifade "Babel olayı balon" iddiası üzerine ani bir değişiklikle Babel gündeme geldi durumu oluşturdu gibi gösterebilir.Yani bir nevi kıvırma payı kazanmış olurlar.

banada öyle geldi renkdaş..bakalım hayırlısı

xavi alonso veya torres i de resmi site gibi galatasarayda yapın adamlar şaşırsın:)

Aslinda Babel´de olabilir, Dos Santos´da olabilir.

Hatta öbür Hollandalilar bile olabilir:D

Remy olabilir.Herkes olabilir valla..Haldun Üstünel´den bahsediyoruz

renktaslar türkspor un dedigi futbolcu kım sizce.birazdan acıklanabilir..gecen sene ilk baroş transferini yine türkspor yapmıştı o siteye güvenım fazla ......

röpörtaj yapan kişi : Galatasaray’ı daha önce takip ediyor muydu? Maç kasetlerini izledikten sonra ilk izlenimi nedir?

Nenkees : Tabii ki Galatasaray’ın maçlarını seyrettim. Hem buraya gelmeden önce, hem UEFA Kupası’ndaki Hamburg, Benfica maçlarını seyretmiştim. Takımda çok yüksek bir kalite var. Galatasaray gibi bir kulüpte olması gereken kaliteden bahsediyorum. Demin de söylediğim gibi, yeni oyuncular gelecek. Bizim mentalitemize nasıl uyacaklar, uyabilecekler mi? Bunlar çok önemli. Bu yüzden belli bir zamana ihtiyacımız var. Tanışacağız, ikili görüşmelerimiz olacak. Antremanlar yaptıkça daha açık olacak.

arkadaşlar bu resmi siteden alıntı. büyülterek gösterdiğim yerde neenkes transferler olacak diyor ve bu isimler büyük ihtimalle neenkes'e de danışıldı. transferlerin açıklanması an meselesidir diye düşünüyorum. bekleyelim ve görelim...

Geri
Üst Alt