Samet Köroğlu
Sarı Üye
- 10 Haziran 2009
- 727
- 170
- 1.483
Cevap: # Ryan Babel
Aykut bu senmisin yoksa.

Aykut bu senmisin yoksa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
00:34:57 Aykut Ersoz >>
Papa Waigo
Bomba Papa Waigo,kesin geldi,az sonra resmi sitede.
Türkspor'da...![]()
orda bi nokta dikkati mi çekti..yazmışlar peki bu futbolcu ile anlaşılmak üzere mi felan diye İnş. doğrudur..
Kaçırdığınız bir ayrıntı var ama o yazıda..
"Sonra ikinci KARA BELA ile görüşmeler devam ederken, çok ani gelişen bir haber üzerine rota bir başka ülkeye kaydı.."
Bu ifade "Babel olayı balon" iddiası üzerine ani bir değişiklikle Babel gündeme geldi durumu oluşturdu gibi gösterebilir.Yani bir nevi kıvırma payı kazanmış olurlar.
orda bi nokta dikkati mi çekti..yazmışlar peki bu futbolcu ile anlaşılmak üzere mi felan diye İnş. doğrudur..
Kaçırdığınız bir ayrıntı var ama o yazıda..
"Sonra ikinci KARA BELA ile görüşmeler devam ederken, çok ani gelişen bir haber üzerine rota bir başka ülkeye kaydı.."
Bu ifade "Babel olayı balon" iddiası üzerine ani bir değişiklikle Babel gündeme geldi durumu oluşturdu gibi gösterebilir.Yani bir nevi kıvırma payı kazanmış olurlar.
Papa Waigomu.Yok artik Spiderman.Papa Waigo hangi takimda oynuyor?
Babel olmaz kendileri büyük konuştu Dos Santoz veya Gudjonsen olabilir ben Babel in olacağını hiç ümit etmiyorum.
"Kara Bela" diyor Turkspor.. Gudjohnsen kaymak gibi adam yahu..Öhöm..Neyse ben yatayım bari..Durum hayra alamet değil..:2aloh1:
Alin size Papa Waigo.https://www.youtube.com/watch?v=Bnb_LvF1mkY