# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

heyy Allah'ımm bu türk milletii niee bölee yarabbim :D:D

başka hangi milletlerin haber ajansları böle gece yarısı açıklancak fln açıklıycaz

diyip insanlarıı galyana getirir zatenn süper bii milletizz valla:D

her olayımız bombaa

Türkçe konuşmayı bilmiyor musun?

Peki olurda Turkspor bu kadar iddiali yazisindan sonra yine yanilirsa ne olacak?Kendilerinde utanma olacakmi yoksa yarin yine utanmadan geceyi bekleyin bombayi aciklayacagizmi diyecekler?Acikcasi ben bisey aciklanacagini sanmiyorum ama insallah ben mort olurumda bi transferimiz aciklanir.

Sevgili Melih Bey,

Bu gece ya da yarın öğlen vaktine kadar bir transfer açıklanır mı ?

(Yarın Perşembe. Ben Cuma bekliyorum önemli bir transfer. Tabi yarın da olsa fena olmaz:-)) Sevgilerimle. Melih Şabanoğlu)

gudjohnsen veya dos santos veya babel den biri gelsin başka biri gelmesin papa kim ya ufff

turkspor.net ziyaretcileri gerçekten haberi YALAN VE SAZAN medyasından 36 saat önce almanın mutluluğunu geçen sene olduğu gibi bu senede yaşamanın keyfini çıkartacak..

Yukarıdaki 36 saat önce kısmı sanki Melih Bey'in Cuma tahminine uyuyor gibi hesap edildiğinde.

O kadar kendilerinden emin konusuyorlar ki herhalde ters köşe olurlarsa o siteyi kapatıp gitmeleri lazım. Böyle konustuklarına göre bir bildikleri var bakalım hep beraber bekleyip göreceğiz.

Zurab falan derse Türkspor bir daha o siteye girersem...

Ne demek ne alaka.Yazdıklarını bir oku anlarsın..

Neden "niye" yerine "nie" yazıyorsun?

Tövbee tövbee

renkdaş şimdi bunun için polemiğemi girelim

tamam anlıorum türkçemizi güzel kullanalım da

ben o kadar da anlamsız kelimelerr kullanmıorum

böylee alışmışım el alışkanlığıı napcaz şimdi

Geri
Üst Alt