# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

ulan bir haftadı bugün yarın olmadı öbür gün diye diye hafta geçti ulaaaannn :D:D:D:D sinirim bozuldu valla daral geliyor artık. bir sigara + :cay: çok iyi olur bi ara vermenin zamanı geldi sanırım...

arkadaşlar lincoln biraz skibbe nin yaptığı gibi svgi gösterilirse dünyanın en ii 10 numarası oluyor yalan deil hertha berlin maçında herkes gördü lincoln kesinlikle takımda kalmalı :cool:

Arkadaşlar lütfen artık Lincoln'ü Lincoln topiğinde konuşun.Gerçekten artık midem bulanmaya başladı.

TRT 1 de daha demin Liverpool ile görüsmeler devam ediyor diye haber gecdiler. Babel icin tabiki.

TRT 1 bahsediyorsa demekki gercektende ilgileniyoruz.:p

Babel konusu burası lütfen.Ben düzeltiyim durumu Babel 4-3-3 de daha başarılı olur gibi geliyor bana ne dersiniz arkadaşlar.

Her iki kanattada oynayabiliyor ama daha çok ileri ucun sol tarafında oynuyo 4-3-3 te yararlı olur .

YA hic olur mu ya adam yildiz livrpoolda oynuyor adam genc gelmez

Babel Kewell Arda

Sol kanatta hangisi oynayacak acaba?

çok gereksiz bir transfer.

Babel Kewell Arda

Sol kanatta hangisi oynayacak acaba?

çok gereksiz bir transfer.

Zaten yalan bu adama 10 milyon euro verdin öteki transferler için sayısalı mı tutturmaya çalışacak yönetim?Böyle saçmalık olmaz, olamaz eksik çok bütçe kısıtlı mevkisinde 2 futbolcu olan adamı transfer edeceğiz ne güzel(!)bu haberlere inanmayın.İsimli genç, takımında tutan bir isim deli değil herşeyi yüzüstü bırakıp Türkiye'ye gelmeye.

Geri
Üst Alt