# Ryan Babel

Flaş! Flaş! Flaş! Ryan Babel Galatasaray'da...

babel.png

Ryan Babel Galatasarayda...

Futbolcu ile kesin anlaşmaya varan Galatasaray bonservis konusundada liverpool kulübüyle kesin anlaşmaya vardı evet artık bu transferin bitmemesi için hiç bir engel kalmadı.

Liverpool istiyor,Babel istiyor,Galatasaray istiyor...

Geçelim Transferin detaylarına...

Babel ile anlaşan Galatasaray bu futbolcuyla 3 yıllık bir anlaşma sağladı.Buna göre Galatasaray Babel'e yıllık 2,5 milyon euro verecek ve her yıl bu fiyat 500 bin euro artacak.Yani ilk yıl 2,5milyon euro, ikinci yıl 3 milyon euro, son yıl ise 3,5 milyon euro alacak.Peki Galatasaray Liverpool'a ne kadar ödeyecek? 9 milyon euro isteyen Liverpool ile 8 milyon euro ya anlaşma sağlandı. Bu paranın büyük bir kısmı olan 5 milyon euro'yu Galatasaray nakit ödeyecek, geri kalan 3 milyon euro da taksitlere bölünecek. Bonservis parasının büyük bir kısmı ise bugün İstanbul'a Servet Çetin için gelen Marsilya'lı yöneticilerden alınacak. Galatasaray'lı yöneticiler pazartesi günü büyük bir şov ile bu transferi açıklamanın heyecanına kapılmış durumdalar bütün Galatasaray camiasına hayırlı olsun...

KAYNAK : https://gstvnet.blogspot.com/

Cevap: # Ryan Babel

Resmi bir rakam acıklanmadı, fakat Oliveira'nın bonservisinin 14 milyon euro oldugu yerde elbette ki 5.5 milyon euro'luk Baros'tan daha yuksek bir teklif olucaktır. Zira gelende gelmeyende ortada.

Cevap: Flaş! Flaş! Flaş! Ryan Babel Galatasaray'da...

babel.png

Futbolcu ile kesin anlaşmaya varan Galatasaray bonservis konusundada liverpool kulübüyle kesin anlaşmaya vardı evet artık bu transferin bitmemesi için hiç bir engel kalmadı.

Babel ile anlaşan Galatasaray bu futbolcuyla 3 yıllık bir anlaşma sağladı.Buna göre Galatasaray Babel'e yıllık 2,5 milyon euro verecek ve her yıl bu fiyat 500 bin euro artacak.Yani ilk yıl 2,5milyon euro, ikinci yıl 3 milyon euro, son yıl ise 3,5 milyon euro alacak.Peki Galatasaray Liverpool'a ne kadar ödeyecek? 9 milyon euro isteyen Liverpool ile 8 milyon euro ya anlaşma sağlandı. Bu paranın büyük bir kısmı olan 5 milyon euro'yu Galatasaray nakit ödeyecek, geri kalan 3 milyon euro da taksitlere bölünecek. Bonservis parasının büyük bir kısmı ise bugün İstanbul'a Servet Çetin için gelen Marsilya'lı yöneticilerden alınacak. Galatasaray'lı yöneticiler pazartesi günü büyük bir şov ile bu transferi açıklamanın heyecanına kapılmış durumdalar bütün Galatasaray camiasına hayırlı olsun...

Gstv.net boşuna yazmaz.Heyecanlandım çok şu anda.

Bende baya heyecanlandım şuan ama boşuna geliyor gene.

Baya bir umutsuzluk kapladı beni :S:S:S

Cevap: Flaş! Flaş! Flaş! Ryan Babel Galatasaray'da...

babel.png

Hayırlı olsun. Hadi uyuyalım :o

Babel rüyalarıma giricek artık o kadar gelmesini istiyorum ki bilinç altıma yerleşti artık:D

Bu da blog sitesiymiş bize gelen bütün haberleri direk yazmışlar boşunaymış yani

Valla, hangi bloglar/sitelere inancaymizi bilmiyoruz. GSTV, GS.org ve yöneticiler hariç.

Ya artık bir transfer yapsınlar sıkıldım he harbi aç kapat aç kapat :D
Turkspordaki yorumda aklıma geldi şimdi herşey iyi güzelde karım kızıyo sizin yüzünüzden ayrılıcam
:DDD

Arkadaşlar bu akşam rijkaard haldun üstünel ve başkanın son kararı vereceğini öğrendim bazı transferlerin açıklanabileceğini öğrendim ve şunu çok net söyliye bilirim isim yok kesinlikle isim yok ama bu direkt ağızdan alınan haberdir sabredin sabırlı olun sevineceğiniz transferler olucak.

saygılarımla

arkadaşlar zaman yok sadece sabırlı olun dendi ama kaynak çok sağlam nasıl babeli dediysem önce ima olarak buda aynı kaynaktan yanlız babel ve dos santos isimleri çok önde diye bilirim fakat yönetim bir kaç oyuncuyla eş zamanlı görüşüyor ve aynı zamanda gidecek oyuncularda bu toplantıda masaya yatırılacak bunlara görede bazı transferler netleşe bilir yani çok göreceli bir süreç bu saygılarımla

Arkadaşlar bir son haberdaha geldi bu haber babel gündemde değilmiş şuan için sanırım elemeler yapıldı ve gene aynı şeyi söyliyecem gelen haber ısrarla sabırlı olun çok yakında gerekli açıklamaları yapacaz saygılarımla

sevgili turkspor net az gerimizde kalmış neyse sorun değil arkadaşlar yönetim genç adaylarla uğraştığı için bunlar zaman alıyor ama haldun bey doğru bu hafta içi ameliyat olan babasına gitmeyip transferler için uğraştı ve dediği gibi galatasaraya yakışır oyuncuları getirecek saygılarımla

Alıntı.

Başka bir sitede duyumları gerçekten sağlam olan bir kişi..Belki bazı kişiler tanıyordur.bunları yazmış bende alıntılamak istedim.

Geri
Üst Alt