# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Bizimki bir umut zaten:D

umuttan da öte ;)

Galatasaray'ın resmi teklif yaptığı bilinen iki oyuncudan biri.

Babel ve biglia.Hangi kaynağa sorarsanız sorun aynı bunu söyleyeceklerdir.

babel pahalı,bonservis işi haftalarca sürebilir.

biglia ve kulüple anlaşılmış o transfer de lincolnü bekliyor.

umuttan da öte ;)

Galatasaray'ın resmi teklif yaptığı bilinen iki oyuncudan biri.

Babel ve biglia.Hangi kaynağa sorarsanız sorun aynı bunu söyleyeceklerdir.

babel pahalı,bonservis işi haftalarca sürebilir.

biglia ve kulüple anlaşılmış o transfer de lincolnü bekliyor.

Bu ikisinden biri alınır ancak çünkü stopere kesinlikle bir yabancı takviyesi yapılacak.He Nonda,Lincoln falan giderse o ayrı.

önce suan elimizdeki yabancilalara bakalim:

lincoln, nonda, linde, carussca, kewell, ve baros

bunlarin yarisi mutlaka gitmeli... yani lincoln, linde ve carussca..

kewell, baros ve nonda kesinlikle kalmalilar.. yani daha 3 tane yabanci transfer yapabiliriz.

nondayi yedek birakirsak 4 yabanci oyuncu alabiliriz: leo franco, stoper, biglia ve babel

6+2 var zaten Nonda ile Lincoln yedek kalır Linderoth da gider yine olur:D

Bence gitmesi en zor olan Linderoth.Bochum kampı için fizyoterapistiyle özel olarak çalışıyor.Ve isveç basınına yaptığı açıklamada bize olan borcunu ödemek istediğini söyledi.Yani şu an tam bir hırs küpü.Yine diyorum bu seneki en büyük transferimiz olacak.

Bende Linderothdan bu sene büyük bir sürpriz bekliyorum.Bence o yüzden orta sahaya transfer bu hafta yapılmayacak.Kamptan sonra Linderothun durumuna göre transfer yapılmayada bilir.Bu hafta defans , kaleci felan açıklanır.Belki Babelde açıklanır.:D

Bence gitmesi en zor olan Linderoth.Bochum kampı için fizyoterapistiyle özel olarak çalışıyor.Ve isveç basınına yaptığı açıklamada bize olan borcunu ödemek istediğini söyledi.Yani şu an tam bir hırs küpü.Yine diyorum bu seneki en büyük transferimiz olacak.

ben ondan hiçbir şey olacağını sanmıyorum. Her sene aynı hikaye. Keske bu sene o tavizi vermeselerdi de sene biter bitmez gönderselerdi. Tamam iyi oyuncuydu ama artık ondan bize hayır gelmez. Sakatlığını tam olarak bilmiyorum bilsem daha iyi bir yorum yapabilirim ama büyük ihtimal söylediğim gibi olacak. Osteomyelit denen kemik iltihabı olduğu söyleniyordu rahatsızlığı. Kolay kolay insanı terkeden bir rahatsızlık değil bu

ben ondan hiçbir şey olacağını sanmıyorum. Her sene aynı hikaye. Keske bu sene o tavizi vermeselerdi de sene biter bitmez gönderselerdi. Tamam iyi oyuncuydu ama artık ondan bize hayır gelmez. Sakatlığını tam olarak bilmiyorum bilsem daha iyi bir yorum yapabilirim ama büyük ihtimal söylediğim gibi olacak. Osteomyelit denen kemik iltihabı olduğu söyleniyordu rahatsızlığı. Kolay kolay insanı terkeden bir rahatsızlık değil bu

Linderoth hastalığının tamamının geçtiğini,bununla birlikte tekliflerin geldiğini ancak Galatasaray'a olan borcunu ödemek istedğini söyledi.Bence Bochum kampında şans verilmeli;verilecekte.

Linderoth hastalığının tamamının geçtiğini,bununla birlikte tekliflerin geldiğini ancak Galatasaray'a olan borcunu ödemek istedğini söyledi.Bence Bochum kampında şans verilmeli;verilecekte.

Bir hocam vardı bu hastalıkla ilgili kemiğe bir kez girdim mi bir daha çok zor çıkar derdi. Bence bizim en büyük sorunumuz gövdeyi kurtarmak için yaralı bacağımızı kesememek.

Geri
Üst Alt