# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Renkdaşlarıma slmlar

Boşuna beklemeyın arkadaşlar! Babel geçen günlerde Italyada bir takımla görüştü!!! Liverpooldan kesin ayrılacak, ama trye gelmeye düşünmüyor

hepsi yalan!

ama başka bir iyi haberim var size: Klaas Jan Huntelaarı bır seneliğine kiraladik

gelecek hafta öbür transferlerlen gs açıklayacak!

Leo Franco da tamam ve Ufuk için sadece manisaylan son görüşmeler yapılıyor

ya arkadaşım bundan keyif mi alıyorsunuz:)

Renkdaşlarıma slmlar

Boşuna beklemeyın arkadaşlar! Babel geçen günlerde Italyada bir takımla görüştü!!! Liverpooldan kesin ayrılacak, ama trye gelmeye düşünmüyor

hepsi yalan!

ama başka bir iyi haberim var size: Klaas Jan Huntelaarı bır seneliğine kiraladik

gelecek hafta öbür transferlerlen gs açıklayacak!

Leo Franco da tamam ve Ufuk için sadece manisaylan son görüşmeler yapılıyor

Yemin ederim bu ben değilim :)

Ama keşke gercek olsa :f50::f50::f50::f50:

babel sol kanatta mı oynuyo ? ben bir çok maçta öyle izledim

bana sorarsaniz bu babel işi olmiyacak..hic umudum yok bu transferde..adam daha genc hem Arsenal'dan da teklif almis..

Forum ziyaretçi ve üye alımına kapansın. Aramızdan yeni cevherler çıkaralım derim. 1 mesaj 1 duyum heyecan verici olmuyor :D

slmlar arkadaşlar,ben bu forum kapanmadan önce üyeydim hep takip ediyorum ama mesaj yazmak bugüne kısmetmiş,

size birşey sormak istiyorum

bu duyumcu kardeşlerin haberleri doğru çıkmazsa cezaları ne oluyor?

(Biglia Galatasaray’ın ilk izlediği ve temas kurduğu futbolcuydu. Babel de bir şekilde girdi Galatasaray’ın gündemine Rijkaard kontenjanından. Ancak bir kesinlik yok. Bu ikisi (isimleri kastetmiyorum, pozisyonlarını kastediyorum) kesinleşirse yabancı kontenjanı dolar Galatasaray’ın. Servet Çetin’in gitmesi durumunda yabancı stoper transferi Bochum kampındaki gelişmeleri beklemek zorunda kalır ki, bu da bir risk. Bildiğim tek şey var. O da bugün Üstünel yeniden yurt dışına çıktı. Bundan sonrası Jaws’un film müziği gibi. Sevgilerimle. Melih)

Yaa adam 52431354464684 kere yemin etti gece aciklanaak dedi belkide aciklanir yaa :f50:

Yok site doğru. Ben bunu 2-3 gün önce görmüştüm. Ama kaynak olarak fotospor veriliyor. Yani tıssssss:42:

Yav siteside değilim :D:D.Siteyi kim yaptıysa hazır script kullanmış onu söyledim dalgasına değil :D:D.Ama sağlam hit alırlar ciddi bizde böyle birşey yapalım :P:P:D:D:D.

Geri
Üst Alt