Emre Uysal
Yeni Üye
- 17 Haziran 2009
- 22
- 0
- 1.271
Cevap: # Ryan Babel
babel gelmicek bosuna zamaninizi harcamayin burda arkadaslar..
babel gelmicek bosuna zamaninizi harcamayin burda arkadaslar..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Psikolojik vaka olmaya başladı bu transfer işleri.Bakıyorum millet br duyum yok mu, sallama da olsa heyacan arıyorum diyor.Diğeri çıkıyor istediğini veriyor.Ondan sonra tavırlar değişiyor.Gülüp geçiniz efendim.Gülüp geçiniz.
Anfield flop Babel given way out of Liverpool by Rijkaard
Frank Rijkaard is ready to announce his arrival as Galatasaray manager by offering to
end Ryan Babel’s mounting frustration at Liverpool.
As Rafa Benitez looks to tie up the £17m signing of Glen Johnson today, former Barcelona coach Rijkaard will attempt to replenish Liverpool’s coffers with an £8m offer for his Dutch compatriot.
Rijkaard was appointed by Galatasaray earlier this month and funds are unlikely to be a stumbling block, but convincing Babel to make a fresh start in Turkey might be.
Dailymail
Afrika'nin macini seyrediyorum suan cok iyi oyunculari var.
Steven Pienaar FC Everton|Izledigim kadar orta sahanin ortasinda oynuyor teknig,kivrak bi oyuncu ara paslarida cok iyi.
Bernard Parker Roter Stern Belgrad|Boyu biraz kücük hizli bir oyuncu fazla ofsayta düsüyo bana biraz Adebayoru animsatiyo.
Tsepo Masilela Maccabi Haifa|Sol bek muhtesem öne geriye cok iyi oynuyo bi assistle oynuyo suan Roberto Carlosun gencligini hatirlatti bana.
Bu oyuncularin maliyeti bence fazla olmaz keske ucuza böyle adamlar alsak.
Acıdım velede![]()
Rijkaard tarafından Liverpool dışında Anfield şlap Babel verilen yolu
Frank Rijkaard Galatasaray yöneticisi olarak görev yaptığı varış duyurmak için sunarak hazır
Liverpool sonunda Ryan Babel's montaj hüsran.
Olarak Rafa Benitez bugün Rijkaard onun Hollandaca yurttaş için 8 milyon YTL teklif ile Liverpool kasasına doldurmak çalışır eski Barcelona antrenörü Glen Johnson ve £ 17 milyon imza bloke görünüyor.
Rijkaard Galatasaray bu ayın başlarında ve fonlar engel olması olasılığı vardır, atandı ama Babel olabilir Türkiye'de yeni bir başlangıç yapmak için ikna edici.
Google translator.![]()
Babel'e Avrupa'da en iyi sözleşme yapabilecek takım biziz. Liver'de isteneni veremedi. Onu adada almayı düşünen hiçbir klüp bizim vereceğimiz kontratı vermez. Keza Avrupa'daki kalburüstü klüplerde öyle. Vergi avantajı çok cazip kılıyor ne de olsa. Atıyorum ona kemiksiz 2,5 M euro yıllık veren olmaz. Ama burada bu maaşı alır. Bu da bir artıdır. Tabi genç adam idealleri vardır falan filan tabi ama para bazan önemli olabiliyor. Bu sebepten zor transfer ama imkansız değil. Bizim sponsora falan ihtiyacımız olduğunu sanmıyorum. Bu zamana kadar sponsor ayarlanmayacak tam transfer sezonu ortasında sponsor mu aranacak. Saçma bunlar.