# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

babel gelmicek bosuna zamaninizi harcamayin burda arkadaslar..

Psikolojik vaka olmaya başladı bu transfer işleri.Bakıyorum millet br duyum yok mu, sallama da olsa heyacan arıyorum diyor.Diğeri çıkıyor istediğini veriyor.Ondan sonra tavırlar değişiyor.Gülüp geçiniz efendim.Gülüp geçiniz.

Renkdaş umut ekmek olayı :D:D:D:D.Sıkıntıdan eğlenecek yer arıyoruz.:D:D:D

(Babel’le bir temasımız olduğu doğru. Sponsor bulunursa alınabilecek futbolcular arasında. Şu an için en acil transfer stoper transferi. Tabi Servet Çetin giderse. Gitmezse, doğrudan orta saha ve ileriye kullanabilir yabancı hakkını Galatasaray. Sevgilerimle. Melih)

arkadaşlar inanmyabilirsinizki-bende inanmıyorum- ama kesinlikle yalan demeyin,bu geceyi bekleyin,eğer kesinlikle yalan diyorsanız bu topicte ne arıyorsunuz?

Ardayla takas felan diyor yorumdada.Yokya Gerard verirseniz görüşelim.:D

Anfield flop Babel given way out of Liverpool by Rijkaard

Frank Rijkaard is ready to announce his arrival as Galatasaray manager by offering to

end Ryan Babel’s mounting frustration at Liverpool.

As Rafa Benitez looks to tie up the £17m signing of Glen Johnson today, former Barcelona coach Rijkaard will attempt to replenish Liverpool’s coffers with an £8m offer for his Dutch compatriot.

Rijkaard was appointed by Galatasaray earlier this month and funds are unlikely to be a stumbling block, but convincing Babel to make a fresh start in Turkey might be.

Dailymail

Anfield flop Babel given way out of Liverpool by Rijkaard

Frank Rijkaard is ready to announce his arrival as Galatasaray manager by offering to

end Ryan Babel’s mounting frustration at Liverpool.

As Rafa Benitez looks to tie up the £17m signing of Glen Johnson today, former Barcelona coach Rijkaard will attempt to replenish Liverpool’s coffers with an £8m offer for his Dutch compatriot.

Rijkaard was appointed by Galatasaray earlier this month and funds are unlikely to be a stumbling block, but convincing Babel to make a fresh start in Turkey might be.

Dailymail

Rijkaard tarafından Liverpool dışında Anfield şlap Babel verilen yolu

Frank Rijkaard Galatasaray yöneticisi olarak görev yaptığı varış duyurmak için sunarak hazır

Liverpool sonunda Ryan Babel's montaj hüsran.

Olarak Rafa Benitez bugün Rijkaard onun Hollandaca yurttaş için 8 milyon YTL teklif ile Liverpool kasasına doldurmak çalışır eski Barcelona antrenörü Glen Johnson ve £ 17 milyon imza bloke görünüyor.

Rijkaard Galatasaray bu ayın başlarında ve fonlar engel olması olasılığı vardır, atandı ama Babel olabilir Türkiye'de yeni bir başlangıç yapmak için ikna edici.

Google translator.:D:D:D:D

Liverpool Glen Johnson transferinden doğan mali açığı kapatmak için oyuncu satmak durumunda, çünkü Liverpool'un maddi durumu diğer büyük kulüplere göre daha zayıf. Bunuda Babel'le kapatacaklar. Babel Liverpool'dan ayrılacak o kesin gibide alan takım bizmi olacağız bilmiyorum. Servet'in satışından gelen paraylada bu transfer gerçekleştirilebilir bence. Vereceğimiz paraya değer bir oyuncu, bundan birkaç sene sonra aldığımızdan daha fazla bir fiyata satışını yapabiliriz, Arda'yla yaşıt Babel.

Afrika'nin macini seyrediyorum suan cok iyi oyunculari var.

Steven Pienaar FC Everton|Izledigim kadar orta sahanin ortasinda oynuyor teknig,kivrak bi oyuncu ara paslarida cok iyi.

Bernard Parker Roter Stern Belgrad|Boyu biraz kücük hizli bir oyuncu fazla ofsayta düsüyo bana biraz Adebayoru animsatiyo.

Tsepo Masilela Maccabi Haifa|Sol bek muhtesem öne geriye cok iyi oynuyo bi assistle oynuyo suan Roberto Carlosun gencligini hatirlatti bana.

Bu oyuncularin maliyeti bence fazla olmaz keske ucuza böyle adamlar alsak.

servetten 8 mio alacağız ama babel 8 mio dan fazla olur mutlaka.

ama bir liverpoollu taraftar 5 mio ya satarsak bizim için kar diyor.

Bu işte lincoln işine dönmez inş.

Afrika'nin macini seyrediyorum suan cok iyi oyunculari var.

Steven Pienaar FC Everton|Izledigim kadar orta sahanin ortasinda oynuyor teknig,kivrak bi oyuncu ara paslarida cok iyi.

Bernard Parker Roter Stern Belgrad|Boyu biraz kücük hizli bir oyuncu fazla ofsayta düsüyo bana biraz Adebayoru animsatiyo.

Tsepo Masilela Maccabi Haifa|Sol bek muhtesem öne geriye cok iyi oynuyo bi assistle oynuyo suan Roberto Carlosun gencligini hatirlatti bana.

Bu oyuncularin maliyeti bence fazla olmaz keske ucuza böyle adamlar alsak.

Yeni Zellanda'ya karşı bende oynarım. :)

Pienaar'a lafım yok kaliteli oyuncu.

Glen Johnson için yapılan yaklaşık £18.5 milyonluk teklif kabul edildi sanırım, Babel'i satmak isteyebilirler çünkü daha hücum hattına takviye yapacaklar (Lavezzi/Silva/Tevez)...

Babel'e Avrupa'da en iyi sözleşme yapabilecek takım biziz. Liver'de isteneni veremedi. Onu adada almayı düşünen hiçbir klüp bizim vereceğimiz kontratı vermez. Keza Avrupa'daki kalburüstü klüplerde öyle. Vergi avantajı çok cazip kılıyor ne de olsa. Atıyorum ona kemiksiz 2,5 M euro yıllık veren olmaz. Ama burada bu maaşı alır. Bu da bir artıdır. Tabi genç adam idealleri vardır falan filan tabi ama para bazan önemli olabiliyor. Bu sebepten zor transfer ama imkansız değil. Bizim sponsora falan ihtiyacımız olduğunu sanmıyorum. Bu zamana kadar sponsor ayarlanmayacak tam transfer sezonu ortasında sponsor mu aranacak. Saçma bunlar.

Rijkaard tarafından Liverpool dışında Anfield şlap Babel verilen yolu

Frank Rijkaard Galatasaray yöneticisi olarak görev yaptığı varış duyurmak için sunarak hazır

Liverpool sonunda Ryan Babel's montaj hüsran.

Olarak Rafa Benitez bugün Rijkaard onun Hollandaca yurttaş için 8 milyon YTL teklif ile Liverpool kasasına doldurmak çalışır eski Barcelona antrenörü Glen Johnson ve £ 17 milyon imza bloke görünüyor.

Rijkaard Galatasaray bu ayın başlarında ve fonlar engel olması olasılığı vardır, atandı ama Babel olabilir Türkiye'de yeni bir başlangıç yapmak için ikna edici.

Google translator.:D:D:D:D

Babel montaj hüsran :D bu işte hayir yok arkadas :D

Babel'e Avrupa'da en iyi sözleşme yapabilecek takım biziz. Liver'de isteneni veremedi. Onu adada almayı düşünen hiçbir klüp bizim vereceğimiz kontratı vermez. Keza Avrupa'daki kalburüstü klüplerde öyle. Vergi avantajı çok cazip kılıyor ne de olsa. Atıyorum ona kemiksiz 2,5 M euro yıllık veren olmaz. Ama burada bu maaşı alır. Bu da bir artıdır. Tabi genç adam idealleri vardır falan filan tabi ama para bazan önemli olabiliyor. Bu sebepten zor transfer ama imkansız değil. Bizim sponsora falan ihtiyacımız olduğunu sanmıyorum. Bu zamana kadar sponsor ayarlanmayacak tam transfer sezonu ortasında sponsor mu aranacak. Saçma bunlar.

Sponsor ayarlanmış durumdaymış zaten.Tek istedikleri varmış genç ve geleceği olan bir oyuncu alınsın demişler :).Buda Babel'e uyuyor :D.

Geri
Üst Alt