# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Ben transferdeki sorunumuzu şöyle düşünüyorum. Atıyorum adam 5M Euro, biz bunu tek seferde veremiyoruz. Mesela 2 veriyoruz kalanına iki taksit yapmak istiyoruz. Sorunumuz bu bizim. Bonservisi borçlanarak uzun vadeye yayarak aşabiliyoruz. Tiko para verebilsek transferleri ilk haftada açıklar bitirirdik bu işi. Uzamalar bundan bence.

Artık birşeyler olsun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ehh herhalde yani fener nasil italyadan aliyorsa bizim'de ingilterede adamlarimiz var :cool:

Bak şimdi.. Şekip kafayı çekip Pizza Kulesi'ni 'almaya gitmiş'. Sonra çapında anlaşamamışlar :) Bunun üzerine iyi bir aile çocuğu olan Azize abisini aramış. 'Başkan gel ben alamadım, senin şanın yürür gel sen alırsın' demiş. Azize de fotolardan tanıdığı kadarıyla kuleyi gözüne kestirmiş ve helikoptere full force koyup kulanin yolunu tutmuş :ka25:

Kıssadan hisse : Azize ancak onu alır, o da başka şekilde tabi ;)

Ya Aykut gelsede şuan Adnan Polat'ın Babel'le olan muhabbetini bize naklen aktarsa

A.P:Babel,bütün taraftar seni bekliyor

R.B: taraftarı görmek için sabırsızlanıyorum

arada Aykut araya girer:Sayın başkanım,Gscimbom da haber bekliyorlar ne diyim?

A.P:Transfer bitti falan de,bu arada aykut,Hleb'i hiç açma :D:D:D

Bak şimdi.. Şekip kafayı çekip Pizza Kulesi'ni 'almaya gitmiş'. Sonra çapında anlaşamamışlar :) Bunun üzerine iyi bir aile çocuğu olan Azize abisini aramış. 'Başkan gel ben alamadım, senin şanın yürür gel sen alırsın' demiş. Azize de fotolardan tanıdığı kadarıyla kuleyi gözüne kestirmiş ve helikoptere full force koyup kulanin yolunu tutmuş :ka25:

Kıssadan hisse : Azize ancak onu alır, o da başka şekilde tabi ;)

Fenerbahce.org:Pizza kulesinide aldık.

Herşeyide alıyorlar.

Son durum : 376 (105 Kayıtlı üye & 271 Misafir)

Ama forumda TIK yok!

Son durum : 376 (105 Kayıtlı üye & 271 Misafir)

Ama forumda TIK yok!

Herkez haber bekliyo,sayet benim buraya kayit olma nedenim,belki duyumlari olan birileri kayitlidir diye.

Ama sonra bu forumun güzelligini kesfettim ve bende fikirlerimi ,aklimdakileri yazmaya karar verdim.

Güzel sohbetler oluyo burada:ka05:

Haldun la konuştum haberler iyi.Öyle yada böyle hadi bu kadar kişiyiz bitirelim şu babel' i.

Herkez haber bekliyo,sayet benim buraya kayit olma nedenim,belki duyumlari olan birileri kayitlidir diye.

Ama sonra bu forumun güzelligini kesfettim ve bende fikirlerimi ,aklimdakileri yazmaya karar verdim.

Güzel sohbetler oluyo burada:ka05:

Bence herkes şu Babel duyumcusunun duyumunun fıs çıkmasını bekliyo, stresini atmak için :m26:

Hiç birşey yok :S:mad:.

Renkdaş ya şu konuda ki resmi değiştirebilir misin ya ?:D. Babel'in daha güzel çıktığı bi fotoğraf koyabilir misin? :D:D.Burda ağız yüz kaymış :D:D.

3568.jpg

Geri
Üst Alt