# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

31 yaşında olan kim?

Transfer için en az 10 gün geçmesi lazım. Rijkaard 1 hafta çalışsın öncelikle takımla. Servet gitsin, sıcak para gelsin hallolur bu iş.
Ne alakası var?Rijkaard zaten 30 küsür maç izlemiş.Zayıf veya eksik olan mevkileri belirlemiş yada oturtacağı yeni sisteme gerekli mevkilere transfer konusunu yönetime bildirmiştir.Galatasaray'ın okadar zamanı yok.Üstelik Servet yarın gidecek Fransa'ya.Para bir kaç gün içerisinde gelir.Yönetim zaten sadece Servetin parası ilede transfer yapmıyacak.Bu para yapılacak yada yalpılmak istenen transferlere kolaylık sağlıyacaktır;)

Babel'i bu yasta buraya getirirsek haldun ustunel el üstünde tutulur muthiş bi iş basarmıs olur.

Babel Sevinci

İngiliz gazetesi, Ajax’taki günlerini aradığı için Liverpool’da mutsuz olan siyahi yıldızın Rijkaard ile yeni bir sayfa açmak istediğini yazdı

İngiltere'de yayınlanan Daily Mail gazetesi Galatasaray’ın Hollandalı teknik direktörü Frank Rijkaard’ın transferi için büyük gayret gösterdiğini yazdı. Ajax’tan 2 yıl önce geldiği Liverpool’da mutsuz olan ve Hollanda’daki günlerini mumla arayan Babel’in Rijkaard’ın kendisine yaptığı teklifle hayata döndüğüne vurgu yapıldı. Gazete Galatasaray’ın Babel için Liverpool’a yaptığı teklifte 8 milyon euro vermeye hazır olduğunu belirtti ve “Rijkaard Babel için 8 milyon euro’yu gözden çıkardı” diye yazdı.

Liverpool teknik direktörü Rafa Benitez’in kendisine fazla forma şansı vermediğini belirten Babel’in Rijkaard ile yeni bir sayfa açmak istediğine vurgu yapıldı. Galatasaray teknik direktörü Rijkaard’a Liverpool’daki durumunu anlatıp mutsuzluğunu dile getiren Babel’in “Taze bir başlangıç yapma” arzusu taşıdığı bildirildi. Liverpool teknik direktörü Rafa Benitez’in Glen Johnson ile 17 milyon poundluk bir anlaşma yapmayı planladığını savunan gazete Babel’in gitmek dışında çaresinin kalmadığını iddia etti.

Efsane Fotospor

https://www.fotospor.com/index.php?...:babel-sevinci&catid=12:galatasaray&Itemid=36

Dail Mail kaynakli 500 tane haber yapilmis. Gercekten yazik. Turkspor'un uslubunu begenmesemde, bazen sallasalarda, adamlar hakli. Nedeni ise, ayni haberi pisirip pisirip onumuze getiriyorlar. Spor okumak icin Turkiye'de interneti olmayan gazetesini heyecanla acan insanlar, 2-3 gazete aldi ise, ayni haberi goruyorsa, verdigi paraya gercekten yazik olur.

Saat 17:00 dan beri yokum, bir gelişme var mı renktaşlar ?

Babel'i ancak Arda takası falan olursa alırız...Başka türlü o bonservisin altından kalkabileceğimizi sanmıyorum.Zaten onu alacağımız para ile güney amerika ve afrikadan bir sürü başarıya aç ve it gibi koşan adamlar getirebiliriz...!

Bu konunun 125 sayfa olduguna inanamıyorum :eek:

Geçiniz Babel gelmez bize ...

1114689498_bankovky-euro-dolar.jpg

10M Euro'yu tek seferde versin yönetim iş Babel'i bağlamaya bakar. Bizim kulüp olarak derdimiz zaten bu.

Eğer iyi bir teklifle gidilirse gelir Rijkaard'ın çok büyük katkıları olur bu transfere.

bazı arkadaşlar para olmadan bu transfer olmaz diyor. lincoln'e verilen parayı buna verseydik şimdi resmi sitede transfer haberi yayınlanmış burada tartışıyor olurduk ... olmaz olmaz bir transfer değil ama yönetim ilgileniyormu önemli olan budur.

yemin ederim yoruldum su 4 gün icinde.

birini en azindan aciklasalar yeni enerji gelirdi.. ama neyse...

Git gide sıkmaya başladı ya fındık fıstık bişeyler atsalar bari önümüzede onlarla oyalansak.

Yalnız bana öyle geliyor ki , bu kadar gerilen ok çok pis patlayacak!

Geri
Üst Alt