# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Dün gece herkezi galeyana getirip "kesin gelecek,gelmesse küfür bile edin" diyen arkadaş acaba şimdi nasıl bir psikoloji içerisinde? gülerek ve bir o kadarda sinirlenerek takip ettim başlığı dün gece boyu ama katılmak istmedim çünki gereksiz o kadar boş laf dolaşdıki başlıkda kendimide kaybetmek istemedim bu kadar hengamede.

Babel yada bir başkası kanırtmamıza gerek yok.Gelecekse gelir..biz kaç aylardır reijkardımı bekledikde yönetim bize uyup reijkardı getirdi..? Geçiniz bu işleri.Bence yönetim bizi yine ters köşe yatıracakdır,ismi unutulan bir adam getirip bizim yeni transferimiz diyeceklerdir.

Kimse artık güzel uykusunuda bölmesin bir transfer için,zira hayeller yıkılınca zor oluyor taşıması.Bırakalım zamana illaki transfer olacak..

Dün gece herkezi galeyana getirip "kesin gelecek,gelmesse küfür bile edin" diyen arkadaş acaba şimdi nasıl bir psikoloji içerisinde? gülerek ve bir o kadarda sinirlenerek takip ettim başlığı dün gece boyu ama katılmak istmedim çünki gereksiz o kadar boş laf dolaşdıki başlıkda kendimide kaybetmek istemedim bu kadar hengamede.

Babel yada bir başkası kanırtmamıza gerek yok.Gelecekse gelir..biz kaç aylardır reijkardımı bekledikde yönetim bize uyup reijkardı getirdi..? Geçiniz bu işleri.Bence yönetim bizi yine ters köşe yatıracakdır,ismi unutulan bir adam getirip bizim yeni transferimiz diyeceklerdir.

Kimse artık güzel uykusunuda bölmesin bir transfer için,zira hayeller yıkılınca zor oluyor taşıması.Bırakalım zamana illaki transfer olacak..

Aynen Mahmut renktaşın dediği gibi.. :005::005:

henüz kimse yanılmadı çünkü transferler açıklanmadı ;)

4 gün süresi var.4 gün içinde birkaç transfer belli olur o zaman gerekirse o arkadaşa söveriz :)

Bence bu adam gelicek arkadaşlar,süper bir yetenek!

G.SARAY'IN LİSTESİNDEKİ ÜÇÜNCÜ İSİM KİM? REMY TRANSFERİNDE NELER OLUYOR? TURKSPOR.NET AÇIKLIYOR..

Galatasaray'ın 3 ayrı mevkiye alternatifli listesindeki 10 futbolcunun ikisini REMY ve SENDEROS 'u turkspor.net gece yarısı açıklamıştı.. Turkspor.net'in ilk isim olarak açıkladığı REMY'de son durum ne? Galatasaray'ın listesindeki 3. isim yine bir SİYAHİ FUTBOLCU.. TURKSPOR.NET YİNE İLK KEZ AÇIKLIYOR..

Evet.. saat yine 02.30 da..

Galatasaray yılın bombasını Ryan Babel ile patlatmak üzere. Başkan Adnan Polat, teknik direktör Frank Rijkaard'a, transferin bitme aşamasına geldiğini müjdeledi. Hollandalı golcünün, 22 Haziran Pazartesi günü yapılacak sezon açılışında sarı-kırmızılı formayı giyeceği bildirildi. Cimbom, yıldız futbolcuya yıllık 2 milyon 750 bin euro ödeyecek.

Şov başlıyor

Başkan Polat, Rijkaard'a transferin bittiğini müjdeledi. Pazartesi günkü sezon açılışı Ryan Babel ile yapılacak.

Rijkaard faktörü

Dünyaca ünlü teknik adam Frank Rijkaard'ın takımın başına getiren Galatasaray ilk transfer bombasını da patlatmaya hazırlanıyor. Yönetici Haldun Üstünel, İngiltere'de yaptığı uzun görüşmelerin ardından ünlü oyuncu Ryan Babel'i Galatasaray'a gelmeye ikna etti. Rijkaard'ın Galatasaray'ı çalıştırması Hollandalı yıldızın, İstanbul'u

tercih etmesinde büyük rol oynadığı bildirildi.

Para Servet'ten

Üstünel'den , "Transfer bitti" haberini alan Polat'ın Rijkaard'ı arayarak müjdeyi verdiği belirtildi. Servet'ten gelecek 8 milyon euro'yu bu transferde kullanacak olan yönetim, 23 yaşındaki oyuncuya yıllık 2 milyon 750 bin euro ödeyecek. 22 Haziran Pazartesi sezonu açacak olan Cimbom, aynı gün Babel'e de imza attırarak şov yapacak. KAYNAK FOTOMAÇ ama olsun ciddi bir yazı yazmışlar olabilir.

Ya Babel ya Gudjohnsen

Gudjohnsen-Babel ikilisinden birini mutlak bitirmek isteyen yönetimde ilk tercih, oyuncu satacak olan Liverpool'da forma şansı bulamayan Babel Rijkaard'ın isteğiyle takibe alınan Gudjohnsen- Babel ikilisinden birinin mutlak bitirilmesi için harekete geçildi.

Yönetim, oyuncu satacak olan Liverpool'da forma şansı bulamayan Babel için temasa geçti. Genç futbolcunun maliyetinin 8 milyon pound olduğu öğrenilirken, sarıkırmızılıların bu transferi Servet'ten gelecek kaynakla karşılayacağı bildirildi.

Kaynak : Sabah

Ya Babel ya Gudjohnsen

Gudjohnsen-Babel ikilisinden birini mutlak bitirmek isteyen yönetimde ilk tercih, oyuncu satacak olan Liverpool'da forma şansı bulamayan Babel Rijkaard'ın isteğiyle takibe alınan Gudjohnsen- Babel ikilisinden birinin mutlak bitirilmesi için harekete geçildi.

Yönetim, oyuncu satacak olan Liverpool'da forma şansı bulamayan Babel için temasa geçti. Genç futbolcunun maliyetinin 8 milyon pound olduğu öğrenilirken, sarıkırmızılıların bu transferi Servet'ten gelecek kaynakla karşılayacağı bildirildi.

Kaynak : Sabah

Bana sorsalar Babel gelsin hem yaşı genç hem oyun tarzını daha çok beyeniyorum 4-3-3 e de yatkın.

Fiyat konusunda korkularım vardı ama genç, gelecek vadeden bir forvetin transferini sponsorlar karşılayacakmış diye duydum.Yani gelme olasılığı ciddi ciddi var.

Bulsunlar bi kaynak alsınlar zaten forma satışı reklamı felan bayabi gelir elde ederiz.Sponsor karşılasın onlarda kar a geçsin:D

Geri
Üst Alt