# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

gelir ya da gelmez bilemem ama babelin transfer listemizde olduğu ve ilgilendiğimiz bir gerçek bunu bülent abi de melih abi de doğruladı. bence sponsor bulursak gerçekleştirebileceğimiz bir transfer hem genç hem gelecek vaad eden bir oyuncu yani sponsorun şartlarına da uyan bir oyuncu. biryerde adnan polatın kaynak sıkıntısı çekmiyoruz dediğini okumuştum ve ben bunu hazır bir sponsor olduğu şeklinde yorumlamak istiyorum ama çoğu arkadaşın dediği gibi çok zor bir transfer ama imkansız değil :D

Babel'in transfer edilemeyeceğini bilmeyen kaldı mı?

Transferler bu gidişle 22 Haziran'a da yetişmez.

Yetişse de yeni transferleri zonk diye kampa alamazsınız, adama eşyalarını toplamak vs. için en az 1-2 hafta vereceksiniz. En erken Temmuz başı başlarız tam kadro.

Babel'in transfer edilemeyeceğini bilmeyen kaldı mı?

Transferler bu gidişle 22 Haziran'a da yetişmez.

Yetişse de yeni transferleri zonk diye kampa alamazsınız, adama eşyalarını toplamak vs. için en az 1-2 hafta vereceksiniz. En erken Temmuz başı başlarız tam kadro.

Zaten çalışmalara iki grup halinde olacak.22 haziran ve 25 haziran.

yeni transferler zaten Rijkaard'ın şu 1 haftadaki raporları doğrultusunda tamamlanacaktır. sonra hemen kampa geleceklerdir muhtemelen.

transferlerin gecikmesinin en büyük nedeni sanırım takımdaki bazı yabancı oyuncuların (nonda, linderoth, carrusca ve lincoln) durumlarının belirsizlikleri. ayrıca servetin satılması da transfer politikasını mutlaka etkilemiştir. carrusca büyük ihtimalle takımda düşünülmeyecektir, lincoln ise elden çıkarılamıyor. linderoth ise rijkaardın isteğiyle kampa katılacak ve pujol'un testinden geçerse takımda kalcak. nonda hakkında ise radyosporda bir fransız takımyla anlaşmak üzere olduğu hakkında bir haber çıkmıştı artk ne kadar doğru bilemiyorum. bu belirsizlikler çözüldüğü takdirde kısa zamanda transferin sonlandırılacağını tahmin ediyorum bu kadar sabrettik biraz daha edebiliriz sanırım...

Haklı olabilirsin... Ancak Lincoln konusunda bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum, takımda kalacaktır. Asıl sıkıntı Carrusca ve testleri geçemezse Linderoth'da. Buna rağmen hala 2 yabancı kontenjanımız boş. Biri Leo Franco, orası kesin. Diğeri meçhul. Carrusca sepetlenirse bir tane daha alınacak.

Haklı olabilirsin... Ancak Lincoln konusunda bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum, takımda kalacaktır. Asıl sıkıntı Carrusca ve testleri geçemezse Linderoth'da. Buna rağmen hala 2 yabancı kontenjanımız boş. Biri Leo Franco, orası kesin. Diğeri meçhul. Carrusca sepetlenirse bir tane daha alınacak.

sanırım bu forumda carrusca'nın sponsor desteğiyle alındığını ve bu yüzden satılamayacağını, kiraya verileceğini okumuştum. bana kalırsa linderoth konusunda da fazla ısrar edilmemeli, tranfe edildiğinde en çok sevinenlerden biriydim ama artık kendisi sakatlıktan kurtulsa dahi eski formunu yakalaması çok zor ki yakalarsa zaten en büyük transferimiz olur. ayrıca bir 8 ay daha sakatlanmayacağını kimse garanti edemez. sanırım en iyisi bunu bu konuda uzman olan pujol'a bırakmak, yeni ekibimize bu konuda güvenim tam ;)

Carrusca ve Linderoth muhtemelen gonderilir, Nonda belirsiz ama gitsin bence.

Carrusca ve Linderoth muhtemelen gonderilir, Nonda belirsiz ama gitsin bence.

Linderoth konusunda o kadar emin olma.Adam o kadar istekli ki Pujol'un yapacağı test için fizyoterapisti ile çalışıyor.Yani bir nevi antrenmanın antrenmanını yapıyor.:D

Linderoth olayı canımı sıkıyor. Bu adamdan o kadar ümitliydim ki iki tane formasını almıştım geldiğinde. Çok iyi topçuydu yahu. Ne oldu bu herife de 2 senede toplam 20 maç oynayamadı hala anlayamıyorum.

babel gelmez bence hiç sanmıyorum.Gelirse Türkiye' de bu transfer sezonunun tek bombası olur.O saatten sonra onun üstünde bi adam gelemez.

artık kitlesek bu konuyuda olası transferleri konussak?

Babel'in gelmesini bırakın, adamla ilgilendiğimiz, teklif yaptığımız dahi şüpheli. Ben hala ilgilenmediğimizi savunuyorum, ama hala konuşuluyor gelecek mi, geldi mi, nerede kaldı vs... :D Komik.

Babel'in gelmesini bırakın, adamla ilgilendiğimiz, teklif yaptığımız dahi şüpheli. Ben hala ilgilenmediğimizi savunuyorum, ama hala konuşuluyor gelecek mi, geldi mi, nerede kaldı vs... :D Komik.

gelir gelmez onu bilemem ama babelle ilgilendiğimiz gerçek bunu bülent abi de melih abi de bloglarında belirttiler, ikisi de zor transfer olduğunu söylüyorlar fakat sponsor bulunduğu takdirde gerçekleşebileceğini söylüyorlar. bu iki abimize de güvenmeyeceksek kime güvenecez arkadaşlar ben de gelecğinden ümitsizim ama kesinlikle balon transfer olduğına inanmıyorum...

Geri
Üst Alt