# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

gelir gelmez onu bilemem ama babelle ilgilendiğimiz gerçek bunu bülent abi de melih abi de bloglarında belirttiler, ikisi de zor transfer olduğunu söylüyorlar fakat sponsor bulunduğu takdirde gerçekleşebileceğini söylüyorlar. bu iki abimize de güvenmeyeceksek kime güvenecez arkadaşlar ben de gelecğinden ümitsizim ama kesinlikle balon transfer olduğına inanmıyorum...

Babel' in gelmesi için bir uefa belki bir de süper kupa almamız gerekebilir.:rolleyes:

gelir gelmez onu bilemem ama babelle ilgilendiğimiz gerçek bunu bülent abi de melih abi de bloglarında belirttiler, ikisi de zor transfer olduğunu söylüyorlar fakat sponsor bulunduğu takdirde gerçekleşebileceğini söylüyorlar. bu iki abimize de güvenmeyeceksek kime güvenecez arkadaşlar ben de gelecğinden ümitsizim ama kesinlikle balon transfer olduğına inanmıyorum...

Ben de Babel ile ilgilenmediğimizi biliyorum. Onların sözüne karşı benim sözüm, isteyen inanır isteyen inanmaz.

Galatasaray yılın bombasını Ryan Babel ile patlatmak üzere. Başkan Adnan Polat, teknik direktör Frank Rijkaard'a, transferin bitme aşamasına geldiğini müjdeledi. Hollandalı golcünün, 22 Haziran Pazartesi günü yapılacak sezon açılışında sarı-kırmızılı formayı giyeceği bildirildi. Cimbom, yıldız futbolcuya yıllık 2 milyon 750 bin euro ödeyecek.

Şov başlıyor

Başkan Polat, Rijkaard'a transferin bittiğini müjdeledi. Pazartesi günkü sezon açılışı Ryan Babel ile yapılacak.

Rijkaard faktörü

Dünyaca ünlü teknik adam Frank Rijkaard'ın takımın başına getiren Galatasaray ilk transfer bombasını da patlatmaya hazırlanıyor. Yönetici Haldun Üstünel, İngiltere'de yaptığı uzun görüşmelerin ardından ünlü oyuncu Ryan Babel'i Galatasaray'a gelmeye ikna etti. Rijkaard'ın Galatasaray'ı çalıştırması Hollandalı yıldızın, İstanbul'u

tercih etmesinde büyük rol oynadığı bildirildi.

Para Servet'ten

Üstünel'den , "Transfer bitti" haberini alan Polat'ın Rijkaard'ı arayarak müjdeyi verdiği belirtildi. Servet'ten gelecek 8 milyon euro'yu bu transferde kullanacak olan yönetim, 23 yaşındaki oyuncuya yıllık 2 milyon 750 bin euro ödeyecek. 22 Haziran Pazartesi sezonu açacak olan Cimbom, aynı gün Babel'e de imza attırarak şov yapacak.

Savaş ÇORLU

Babel' in gelmesi için bir uefa belki bir de süper kupa almamız gerekebilir.:rolleyes:

dediğim gibi gelir gelmez bilemem bence de gelmesi çok zor ama gündemimizde olduğuna inanıyorum. ayrıca lincoln, kewell, baros, meira, rijkaard bunların da gelceğine inanmayan bir çok kişi vardı, galatasaray'ın transfer politikası artık eskisi gibi değil transfer listesinin tepesinde hep en iyi isimler var ama dediğim gibi gelir gelmez bilemem ama galatasaray'ın adının olduğu her yerde ümit vardır... :rolleyes:

Galatasaray yılın bombasını Ryan Babel ile patlatmak üzere. Başkan Adnan Polat, teknik direktör Frank Rijkaard'a, transferin bitme aşamasına geldiğini müjdeledi. Hollandalı golcünün, 22 Haziran Pazartesi günü yapılacak sezon açılışında sarı-kırmızılı formayı giyeceği bildirildi. Cimbom, yıldız futbolcuya yıllık 2 milyon 750 bin euro ödeyecek.

Şov başlıyor

Başkan Polat, Rijkaard'a transferin bittiğini müjdeledi. Pazartesi günkü sezon açılışı Ryan Babel ile yapılacak.

Rijkaard faktörü

Dünyaca ünlü teknik adam Frank Rijkaard'ın takımın başına getiren Galatasaray ilk transfer bombasını da patlatmaya hazırlanıyor. Yönetici Haldun Üstünel, İngiltere'de yaptığı uzun görüşmelerin ardından ünlü oyuncu Ryan Babel'i Galatasaray'a gelmeye ikna etti. Rijkaard'ın Galatasaray'ı çalıştırması Hollandalı yıldızın, İstanbul'u

tercih etmesinde büyük rol oynadığı bildirildi.

Para Servet'ten

Üstünel'den , "Transfer bitti" haberini alan Polat'ın Rijkaard'ı arayarak müjdeyi verdiği belirtildi. Servet'ten gelecek 8 milyon euro'yu bu transferde kullanacak olan yönetim, 23 yaşındaki oyuncuya yıllık 2 milyon 750 bin euro ödeyecek. 22 Haziran Pazartesi sezonu açacak olan Cimbom, aynı gün Babel'e de imza attırarak şov yapacak.

Savaş ÇORLU

Bu haberin kaynağı hangi gazete veya site ?

Fotomaç a felan güven olmuyo ya sabredelim sezon açılışında bişeyler olucak en azından öyle ümit ediyorum!!!.

Sağ açık, forvet, orta saha, iki savunma, bir kaleci diyorlar...

6 oyuncu alınacak!

Beş yabancı zaten var...

Demek üçü yurt içinden olacak... Gudjhonsen, Lucas Neill, Oleguer ve sağ kanada bir isim mutlaka var diyorlar...

Ya da birileri gidecek. osman tanburacı.

arkadaşlar babel diye hayal kurmayalım artık. osman tanburacı babel hayal diyor. kazma oleguer, ne yapacağı belli olmayan bir neill. ikisi de servet etmez.

Babel konusunu kurcalamayalım daha renkdaşlar güzel bir rüya ama çabuk uyanalım önümüzde ki gerçekçi alternatiflere bakalım.

arkadaşım 8-10 milyon euro civarında bir futbolcu. bence de hayal. hadi parayı verdik adam gelecek mi. sırf riijkard var diye. o zaman van gaal'de bayern'e gitti. oraya da gidebilir.

Zor tabi gelmesi, ama hayal değil...

Bayern 1 sene boyunca oynamamış bir adamı ne yapsın ? Babel'in kendini tekrar kanıtlayabileceği bir yere gitmeye ihtiyacı var. Ayrıca 8-10 milyon euro gözden çıkarılabilir Babel için...

Not: O alıntı yaptığın mesajım Tanburacı'ya bir göndermeydi ayrıca :)

Zor tabi gelmesi, ama hayal değil...

Bayern 1 sene boyunca oynamamış bir adamı ne yapsın ? Babel'in kendini tekrar kanıtlayabileceği bir yere gitmeye ihtiyacı var. Ayrıca 8-10 milyon euro gözden çıkarılabilir Babel için...

Sen şuan İngiltere'demisn Türkiye'de mi ? İngiltere'de böyle haberler var mı ?

arkadaşım 8-10 milyon euro civarında bir futbolcu. bence de hayal. hadi parayı verdik adam gelecek mi. sırf riijkard var diye. o zaman van gaal'de bayern'e gitti. oraya da gidebilir.

zaten alınırsa sponsor desteğiyle alınabilecek bir oyuncu, ayrıca eğer serveti satarsak sezon başındaki bütçe ile birlikte yaklaşık 20m euro gibi bir transfer bütçemiz oluyor. buna artı bir de sponsor desteğini düşünürsek aslında alınamayacak bir oyuncu değil, burda asıl önemli olan oyuncuyu ikna edebilmek... ayrıca topuzun 7m sercan'ın 7-9m ettiği bu piyasada bence 8-10m euro babel için hiçbirşey...

Şu an Ankara'dayım. Ama takip ettiğim kadarıyla İngiltere'de de "Galatasaray Babel ile ilgileniyor" şeklinde haberler var. Benitez zaten dünden razı Babel'i 8-10 arası bir fiyata satmaya...

gelsin artık yeter kim geliyorsa gelsin bu saatden sonra.çok uzadı iş

Zaten bir oyuncu gelecek vaadeden bir genç oyuncu sponsor ile alınacakmış.Bu beni biraz daha umutlandırıyor ;):).

Geri
Üst Alt