# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

hharbiden yeter ya sabrımız taşıyo yönetim hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Beyler hiç boşuna heyecan yapmayın,biliyoruz ki transfer döneminde ilk olarak Beşiktaş ve Fenerbahçe(Fink,Özer,Mehmet T.) transferleriyle sahne alıyorlar,sonra Galatasaray hiç beklenmedik bir anda hiç beklenmedik bir isimle anlaşıyor(Bknz.Harry Kewell)artık buna alışmalıyız,yönetimin işi kolay değil,ince eleyip sık dokuyorlar ve eminim sonunda kaliteli isimler gelecektir,sadece biraz sabır.

Emre Aydın'ın dedikleri sonuna kadar doğru...

Ayrıca bizim Revizyon yapma gibi bir derdimiz yok. Son derece kaliteli bir kadromuz var ama takviyeye ihtiyacı olan 1-2 bölgemiz var...

Sokağada atılacak paramız olmadığından, en uygun transfer için sıkı bir çalışma sürdürülüyor. ;)

peki renktaslar bizimkiler bir gövde gösterisi yapabilirler mi 3 veya 4 yabancı ile 2-3 yerli futbolcuyu aynı günde imzalattırabilirler mi? ne bomba olur dimi !

Açıkçası Haldun Üstünel ve Adnan Polat o tip gövde gösterilerine vs pek bulaşmayan kişiler. Ancak hiçte öyle eften püften transferler yapmaya niyetli kişilerde değiller. ;)

Açıkçası Haldun Üstünel ve Adnan Polat o tip gövde gösterilerine vs pek bulaşmayan kişiler. Ancak hiçte öyle eften püften transferler yapmaya niyetli kişilerde değiller. ;)

yalnız yönetim 2 senedir beklentileri cok üste cekti buda bir tehlike arz ediyor

mesela cogu gs'lı Frei transferi gerçekleşirse mırın kırın edebilir halbu ki 2 sene evvel ona alamayız gözüyle bakıyorduk

Arkadaslar Galiba Babel isi bitti aldigim biligilere gore 10M € bu is bitti ingiliz viki dogruluyor

Arkadaslar Galiba Babel isi bitti aldigim biligilere gore 10M € bu is bitti ingiliz viki dogruluyor

Fransızcası bile yazıyor :) Galatasaray diye ama Wikipedia'ya göre trasnfer olmaz.Ben bile girip Çatladıkapıspor'A trasnfer ederim Kaka'yı bile.

Club information

Current club Plymouth Argyle

Number 19

az önce Galatasaray dı bu.

Bugün icin cok ümitliydim..Galiba bugünde yok transfer

Geri
Üst Alt