# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Alınacağını adımız gibi biliyoruz ama şimdi Rijkaard'da var hepimiz hemen transferlerle Rijkaard falan bir arada görmek istiyoruz. Antrenman yapsın koşsun zıplasın falan hayallerindeyiz. Gelecek sezon için sabırsızız kime kimlerle geçireceğimizi bilmek istiyoruz, travma bu yüzden :D

Hayır o da değil. Çıkıp deseler ki "transfer mransfer yok kardeşim, kimseyi almıyacaz" ben ona da razıyım. En azından kafayı yemeyiz ozaman :(

Valla billa ya , sabah kalkınca ilk işim buraya girip bakıyorum ; o müthiş haberi bekliyorum ama her sabah hüsran .Her sabah başka bi isim , 50,60 tane farklı isim oldu ya

Valla billa ya , sabah kalkınca ilk işim buraya girip bakıyorum ; o müthiş haberi bekliyorum ama her sabah hüsran .Her sabah başka bi isim , 50,60 tane farklı isim oldu ya

Hocam benim tavsiyem saat 12-13 civarına kadar fm oynayın ondan sonra açın resmi siteyi baktınız haber yok kendinizi fm ye verin ben öyle yapıyorum ve transfer stresi kalmıyor :D

En kötüsü gece uyurken sabah transferimizin açıklanacağı umuduyla yatıyorum,sabah kalkar kalmaz bakıyorum ama gene aynı o an ki hayal kırıklığı anlatılmaz:D.Ama sabah kalktığımda tranferi görünce onun heyecanı da anlatılmaz ;);):):):D:D.

butun elit oyuncalar kapişildi zaten.gerçi kapişilmasa bile para yok bizde.bi sıkımlık barutumuz varmiş onuda gecen sezon kullandık.parasız olmuyor bu işler.adamlar ezik mezik ama önüne geleni aliyolar.ne bitmez tükenmez paraları varmış be arkadaş.ben ise kendimi bildim bileli şu kulüpte para yok yok yok yok.

:D paramız olmasada UEFA ve Süper kupamız var.Bassınlar parayıda alsınlar bakalım nasıl alacaklar :)

butun elit oyuncalar kapişildi zaten.gerçi kapişilmasa bile para yok bizde.bi sıkımlık barutumuz varmiş onuda gecen sezon kullandık.parasız olmuyor bu işler.adamlar ezik mezik ama önüne geleni aliyolar.ne bitmez tükenmez paraları varmış be arkadaş.ben ise kendimi bildim bileli şu kulüpte para yok yok yok yok.

biraz fazla karamsar gördüm seni:)

üff sıkıldım yaw,zaten inamoto'yu da rennes'e kaptırmışız moralim bozuldu:D

En ufak bir gecikmede hemen karamsar bir hava oluşuyor taraftarda.Yapamayacağız, alamayacağız, olmayacak, gelmeyecek...:)

Bu hale gelen taraftarın bir bomba transferle yaşayacağı mutluluğu hayal edemiyorum.Dayanın, az kaldı.

Rijkaard yanılmıyorsam yurtdışında.Sezon açılışı için en geç pazar akşamı gelecek.Bana kalırsa yalnız gelmeyecek.

Borsanın kapalı olması nedeniyle haftasonu transfer açıklanmaz muhabbetleri dönüyordu bir ara.Düşünüyorum da haftasonu açıklanan bir transfer hatırlamıyorum.Var mı bir bilgisi olan?Açıklanmayacaksa haftasonundan ümidimizi keselim.:)

Borsanın kapalı olması nedeniyle haftasonu transfer açıklanmaz muhabbetleri dönüyordu bir ara.Düşünüyorum da haftasonu açıklanan bir transfer hatırlamıyorum.Var mı bir bilgisi olan?Açıklanmayacaksa haftasonundan ümidimizi keselim.:)

Bu gidisle hafta basina anca

Morgan yanilmiyorsam bir haftasonu aciklandi, ama tam emin degilim

Borsa muhabbeti bizi bağlamıyor renktaşlar. Biz tam olarak halka açık değiliz Beşiktaş gibi.

Beşiktaş ciddi olarak ilgilendiği oyuncuyu, daha imza atılmadan borsaya bildiriyor. Bizim öyle bir zorunluluğumuz yok diye biliyorum.

Geri
Üst Alt