# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Borsanın kapalı olması nedeniyle haftasonu transfer açıklanmaz muhabbetleri dönüyordu bir ara.Düşünüyorum da haftasonu açıklanan bir transfer hatırlamıyorum.Var mı bir bilgisi olan?Açıklanmayacaksa haftasonundan ümidimizi keselim.:)

Borsada Sportif A.Ş var transfer olayı ile Futbol A.Ş ilgileniyor ve transferler borsada olan hisselere etki etmiyor ilerde birleşme olunca etkisi olur sanırım daha birleştirilmedigi için hafta sonu bası farketmez baktıgınızda gece transferler acıklandı neden seans acılıslarını beklemedıler vs vs bence borsayla baglantısı yok transferın

Ama artik yavas yavas biseyler olsun ya.

Nedir bu sessizlik?

Duyumda yok bu gece turksporda sanırım utandi artık rezil olmaktan bu gece 2: 30 bombası patlatmıyor.

Turkspor patlatmış bombayı arkadaşlar daha ne yapsın Hamit Halille beraber f5'e yamamış...Nasıl iştir anlamadım...Hamit kardeşimle oynamak istiyorum falan demiş..Kesin anlaşmışlar..Azize Galatasaray transfer yaparsa gölgede bırakırız amacıyla imzaları bekletiyormuş..

Turkspor patlatmış bombayı arkadaşlar daha ne yapsın Hamit Halille beraber f5'e yamamış...Nasıl iştir anlamadım...Hamit kardeşimle oynamak istiyorum falan demiş..Kesin anlaşmışlar..Azize Galatasaray transfer yaparsa gölgede bırakırız amacıyla imzaları bekletiyormuş..

azize yengeye ancak böyle başarı yakalar onada başarı deniirse

simdi turkspor. net de gördum haber :eek:

valla azize en iyi Türk futbolculari topliyor...

bu lige göre baya guclu takim kuruyorlar.

onlarin en buyuk sorunu anadolu takimlara karsi kaybedilen puanlardi.

artik pek oyle olmaz...

neyse.. Hamitin gitmesine üzüldüm.

ya yalan ya inanlmayin olamaz yoksa bu saate vemezler o saim dene in isi o da zaten biraz ickici galiba

aslında üzülmedim desem yalan olur ama o site eger bu kadar iyi biliyorsa dha gii bir ajans kursunlar

Geri
Üst Alt