# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Bizim basın iki üç gün öncesinin haberlerini iki üç kelime ağız değiştirip yazıyor tekrar. Şu son iki sayfada bizim medya aynen böyle.

Türksporun anasini satayim!

Bizi saat 2:30`a kadar bekletirsiniz, "fanatik fotomac haberlerimizi caliyor, ondan bekletiyoruz" diyerek

simdi konu fener olunca calmazmi fanatik, fotomac bu haberi? Niye bu haberi de saat 2:30 vermiyorsunuz?

Bir de yetmezmis gibi bu Halil-Hamit haberi sari-kirmizi renkle boyanmis bir resimle veriyorlar. Ne b.. icin yapiyrolar bunu? Dalga mi geciyorlar bizimle?

yahu takmayın kafanızı renkdaşlar hem turkspor'un haberlerine pek fazla itimat etmeyin derim ben bakın onların yazısını aynen koyuyorum buraya ve sorarım size

HAMİT VE HALİL ALTINTOP FENERBAHÇE'DE!..

BUGÜNE KADAR GALATASARAY'IN BAROS, KEWELL, MEIRA, SKIBBE, LEO FRANCO ve RIJKAARD HABERLERİNİ GÜÇLÜ İSTİHBARATI İLE TÜRKİYE'DE İLK KEZ DUYURAN TURKSPOR, ŞİMDİ DE FENERBAHÇE'NİN BU TRANSFERİNİ İLK KEZ DUYURUYOR!..

kalın bold yaptıgım isimlerin hangisini bunlar bildi ki şimdi övünüyorlar daha

2 hafta önce rijkard olayında nasıl maskara olmuslardı unuttunuz mu ?

saygıalrımla

yahu takmayın kafanızı renkdaşlar hem turkspor'un haberlerine pek fazla itimat etmeyin derim ben bakın onların yazısını aynen koyuyorum buraya ve sorarım size

BUGÜNE KADAR GALATASARAY'IN BAROS, KEWELL, MEIRA, SKIBBE, LEO FRANCO ve RIJKAARD HABERLERİNİ GÜÇLÜ İSTİHBARATI İLE TÜRKİYE'DE İLK KEZ DUYURAN TURKSPOR, ŞİMDİ DE FENERBAHÇE'NİN BU TRANSFERİNİ İLK KEZ DUYURUYOR!..

saygıalrımla

Abi haber düzmece zarf atıyorlar

saygıalrımla

baroş meiray skibbe transferini türkspor ilk kez duyurdu hakkını yemeyelim

baroş meiray skibbe transferini türkspor ilk kez duyurdu hakkını yemeyelim

yalnız şöyle bir durum var turkspor bilerek acıklamıs olabilir bu haberi

maksat sazan medya alıp kullansın diye

esas bomba ise halil ve hamit yarın galatasarayda diyorlarmı

ne gülerim yahu

saygılarımla

yahu bu arada dikkatimi çektide bunlar nasıl etiketdir böyle akıllara ziyan :)

adnan polat dayımın oğlu o dedi, aykutcugum benim, ayküt öldürdün bizi yaaa, babel resmen galatasarayda, babelmehmet, belli, bu, durdursun, geliver be yaa, gelmezse fatih ürek olayim ( aykut ), horoz bu aykut, ilk, istediği, karısını ikna edememiş, kutu kutu aykut, medyayı, oldu, rijkaardın, süper, takasıbiri, topal, valla len, ve, yemin ediyorum bak, yıldız, ötesi

bu adamı unutun. Böyle birşey yok gibi, Liverpool'luların haberi bile yok. Liverpool'da muhtemelen böyle bir gündem dahi yok ayrıca konuştuğum Liverpool taraftarları onun satılması düşüncesinin dahi komik olduğunu söylüyorlar.

yahu bu arada dikkatimi çektide bunlar nasıl etiketdir böyle akıllara ziyan :)

adnan polat dayımın oğlu o dedi, aykutcugum benim, ayküt öldürdün bizi yaaa, babel resmen galatasarayda, babelmehmet, belli, bu, durdursun, geliver be yaa, gelmezse fatih ürek olayim ( aykut ), horoz bu aykut, ilk, istediği, karısını ikna edememiş, kutu kutu aykut, medyayı, oldu, rijkaardın, süper, takasıbiri, topal, valla len, ve, yemin ediyorum bak, yıldız, ötesi

Er Ryan'dır o bahsettikleri... :D

Webaslan da yazıyor.Babel ile anlaşılmış.Servet'in Marsilyaya gidişi netleşirse,açıklanıcakmış.

"Bu iş artık bitmiştir"

Ryan Babel ile prensipte anlaşan G.Sarayımız, Servet'in resmiyet kazanması sonrası bu transferi taraftarına açıklayacak.

Hollandalı futbolcu ile prensipte anlaşan G.Sarayımız, Servet'in resmiyet kazanması sonrası bu transferi taraftarına açıklayacak.

Marsilya Kulübü yöneticileri bugün İstanbul'a gelerek Servet transferini noktalayacaklar. G.Saray yönetimi de, Hollandalı açıklamak için Servet-Marsilya flörtünün resmileşmisini bekledikleri Babel transferini resmen ilan edecekler.

Marsilya Kulübü'nde yaşanan olumsuz gelişmelere rağmen Fransızlar bugün İstanbul'a gelecek ve Servet'le ilgili imzaları atacaklar. Mili futbolcu konuyla ilgili olarak, "Ortada kaldığım iddiaları komik. İki kulüp de anlaşma sağladı. Bu iş artık bitmiştir" yorumunu yaptı.

Servet'in gidişi sonrası Babel ve Neill transferi de sarı kırmızılı taraftarlara açıklanacak. Neill'in pazartesi günü Türkiye'ye gelmesi beklenirken, Liverpool'da forma giyen Babel'de mutlu sona çok yaklaşıldı. Sarı kırmızılı kulüp Servet'ten gelecek 8 milyon euro parayla bu iki transferin ödemelerine katkı yapacak.

Kaynak : Sabah

Resmi sitede icimizi acacak, istedigimiz haberleri goremedigimiz icin alternatif arayisina giriyoruz, guvenilir olmasa da, balon haberler olsa da diger kaynaklar en azindan heyecanlandiriyor bizi.

Arkadaşlar bence Leo yu açıklamamalarının sebebi pztesi günü başka transferle beraber açıklayıp tamamen gündemi değiştirmek olabilir mi ?

Mesela Leo Franco & Ryan Babel & Philippe Senderos Galatasarayda Gibi :D:D

gelcek mi ya cidden çok kesin yazmışlar gerçekten heyecanlandım ama çok çok zor babel in gelmesi

Bir yanda Babel, bir yanda Kewell. O ne yırtıcı, o ne belkırıcı, o ne etkili bir kanat olur be.. Bide yanında Emana'yı alıp gelseler.. :ka05:

Geri
Üst Alt