# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Sayin Haldun Ustunelin Babasi hastalanmis, durumu kotuymus...

Acil sifalar dileriz, InsAllah bir an once saglina kavusur ..

Bu olay transferi etkiliyor olsa gerek :rolleyes:

Arkadaslar hakkaten haldun aga beyimiz ne demis??

Aydinlatsin biri

"Taraftarımız merak etmesin, Galatasaray markasına yakışır isimleri takıma kazandırmak için çalışıyoruz. Biraz daha zamana ihtiyacımız var. Çok kısa süre sonra bazı isimleri açıklamış olacağız."

dedi.

mehmet topuz bile statta imza attı babel gelirse uzayda attıralım imzayı

M. City alıyormuş Babel'i diye duydum. 11 milyon sterlin veriyormuş bonservisi için. Hayırlısı bakalım. Ama alabileceğimizi düşünmüyorum açıkçası.

Ya bu türkspor iyice azıttı. Bir kere Haldun Üstünel Galatasaray'la ilgili olumsuz şeyler olsa SAim haber yapsın diye hemen yetiştiricek mi? Senderos bana gelemem dese kimseye sölemem şahsen :)

ya bosverin bu siteyei napcani sasirdi neyse bu link ten cikip turkspor tombolasi link girelim

Kaynak : https://www.nusport.nl/voetbal/2023840/rijkaard-wil-babel-halen.html

Rijkaard wil Babel halen'

Uitgegeven: 17 juni 2009 11:05

Laatst gewijzigd: 17 juni 2009 11:04

AMSTERDAM - Galatasaray-coach Frank Rijkaard wil Ryan Babel overnemen van Liverpool. Volgens The Daily Mail bereidt de Turkse topclub een bod van acht miljoen pond, zo’n negen miljoen euro, voor op de aanvaller.

Liverpool staat open voor aanbiedingen. Manager Rafael Benítez moet spelers van de hand doen om te spenderen. Afgelopen seizoen kwam Babel tot 28 optredens in de hoofdmacht van Liverpool, waarin hij drie keer scoorde.

Het leeuwendeel van die duels startte de aanvaller op de bank.

YANI: Galatasarayin teknik direktoru Frank Rijkaard Ryan Babel i Liverpool dan Transfer etmek istiyor Daill Mail in haberine gore Turkiye nin en buyuk kulubu 8M Pound luk bir teklif sundu ama liverpool 9M Pound istiyor, Liverpool Satmak da kararli ve Rafael benitez oyuncularini satmak zorunda , gectigimiz sezon babel ilk 11 de 28karsilasma yapmis ve 3gol kaydetmis

Geri
Üst Alt