# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

(Selam. Bir forvet alacağız, 4-3-3′e uygun. Yani kanatta da oynayabilen, rakibi geçebilen, gol de atabilen. Sevgilerimle. Melih)

üstünel türkiyede olduguna göre yabancılarla anlaşıldı yavaş yavaş acıklanacak gibime geliyor

bu adam kalitesinde en az iki transfer yapılmazsa ve rijkaard'a gökhan zan gibi adamlar sunulursa adam türkiye'ye geldiğine geleceğine pişman olur :D

skibbe'ye baros, kewell, meira ; rijkaard'a gökhan zan ... iyi teknik direktör olmak suç mu :D

babel gelsin ya bokani remy falan istemem alınırsa da hayır demem

bende mbokani ve remy manyağı değilim lakin genç ve uygun fiyatlı birde izlediğim kadarı ile bileklerine hakim ve beygirsi yapıları itibari ile olur diyorum. martins tamamıyla hata ve fiyasko olur. saviola ise aradığımız kan değil ve çok çelimsiz. son 30 dk futbolcusu gibi.

Babel-Dos Santos-Martins

Edit:Saviola yi sildim cunku rijkaard yollamisti saviolayi monacoya kiralik aralari iyi degildi

Ben bu adami inanmiyorum artik

peki 4-3-3 de lincoln nerede oynuyacak,linderoth nerede oynuyacak,ayhan nerde oynuyacak?

----------------Leo-------------

Ugur-----Neill-----Gökhan-----Balta

--------------Topal---------------

------Linderoth------Biglia---------

Babel/Kewell-----------Arda/Kewell

------------Baros/Babel-----------

----------------Leo-------------

Ugur-----Neill-----Gökhan-----Balta

--------------Topal---------------

------Linderoth------Biglia---------

Babel/Kewell-----------Arda/Kewell

------------Baros/Babel-----------

Su kadroyu bizimkiler istesin aninda kurar bence

Ama lincoln gitmeyecek sanirim,biglia gelmeye gelirde biz ilgilenmiyoruz bence

gskadrosanslincolncopy.jpg

Ben bu adami inanmiyorum artik

peki 4-3-3 de lincoln nerede oynuyacak,linderoth nerede oynuyacak,ayhan nerde oynuyacak?

lincol'ne bu sistemde yer yok zaten orta saha da

----linderoth---arda------

---------topal-----------

olur linderoth yerine başkası alınmazsa.

ayhan da zaten hiçbir zaman sezon başında yapılan kadrolarda düşünülmez fakat her sezon en istikrarlı oyuncularımızdan biri olur. kadro rotasyonlarında belki arda forvete ayhan orta sahaya kayabilir (kewell'in sakatlık, yorgunluk ; baros'un sık kart görme alışkanlığı göze alınırsa).

lincol'ne bu sistemde yer yok zaten orta saha da

----linderoth---arda------

---------topal-----------

olur linderoth yerine başkası alınmazsa.

ayhan da zaten hiçbir zaman sezon başında yapılan kadrolarda düşünülmez fakat her sezon en istikrarlı oyuncularımızdan biri olur. kadro rotasyonlarında belki arda forvete ayhan orta sahaya kayabilir (kewell'in sakatlık, yorgunluk ; baros'un sık kart görme alışkanlığı göze alınırsa).

yani soyle olur diyon babel ve neill gelirse

gskadrosanslincolncopy.jpg

Geri
Üst Alt