# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Su kadroyu bizimkiler istesin aninda kurar bence

Ama lincoln gitmeyecek sanirim,biglia gelmeye gelirde biz ilgilenmiyoruz bence

gskadrosanslincolncopy.jpg

aşağı yukarı benim düşündüğüm ve muhtemel bir kadro

eğer linderoth hazır bulunmazsa onun yerine biglia ya da başka birisi oraya alınabilir bunu kamp göstercektir

lincoln ise gitmese bile sırf onun için sistem değiştirilmez

bir kaç yerli takviyeyle de kadro derinliği sağlanır. ismail-murat-ufuk-sezer-sercan-volkan dan birkaçı gelse sevinirim

bu sezon u.uçar, linderoth ve e.güngör'ün gösterceği performanslar yapacağımız bütün transferlerden daha önemli bence.

üçü de sakatlanmadan önceki formlarına kavuşsunlar al sana 3 yeni transfer işte.

bir de s.çalık var onu unutmuşum.

Liverpool Glen Johnson'ı transfer etmiş bu da demek ki Babel bize bir adım daha yaklaştı :P

Glen johnson hatta imzadan sonra bu sene liverpool'da kanatta acık oynucagım icin cok mutluyum demis benitez kesin babeli sildi !

yani soyle olur diyon babel ve neill gelirse

gskadrosanslincolncopy.jpg

Bu kadro benimde düşündüğüm kadro. 2 değişiklik olabilir:

1- Gökhan

2- Linderoth

Gökhan yerine sağlam bir Emre Güngör çok daha faydalı olacaktır.

Linderoth kampta istenilen performansı vermesse Emana/Biglia gibi oyunun 2 yönünüde üst düzeyde oynayabilen bir orta saha oyuncusu.

Yukardaki taktikte Arda ve Linderoth bir nevi Xavi - Iniesta , Mehmet Topal'da Toure demek gibi oluyor.

Aslında fena değil çünkü 4-3-3 ün en önemli bölgesi bu şeytan üçgeni.

Ya varya ben artık olacağını düşünüyorum.Açıklanırsa şaşırmam ;):).

Yukardaki taktikte Arda ve Linderoth bir nevi Xavi - Iniesta , Mehmet Topal'da Toure demek gibi oluyor.

Aslında fena değil çünkü 4-3-3 ün en önemli bölgesi bu şeytan üçgeni.

Evet bende öyle düşünüyorum. En yakın böyle olabilir. Tabi Linderoth istenilen düzeye gelmezse yine oyunu 2 yönlü oynayabilen bir orta saha oyuncusu olabilir oraya

hadi babel gel artık ! bu taraftar seni kral yapar prens yapar hiç olmadığın kadar mutlu olursun Sende tat cehennemii

Geri
Üst Alt