# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Bende şunu demek istiyorum.Stoke'a önerilmiş ve biz satın almak istiyor isek,çok büyük ihtimalle Babel bizi ister.

O kadar emin olma diyorum ben de.

İngiltere'de kalmak isteyebilir Babel, sonuçta 1 sezonluğuna kiralık gidecek eğer olursa, eğer kendini kanıtlayabilirse L'pool'da 1 şans daha verilecek kendisine. Bana kalsa Stoke'u da ciddi ciddi düşünürdüm...

İş nerde biliyomusunuz Florya'ya gelene Ali Samiyen'e çıkana kadar.O atmosferi o çim kokusunu güzelim Florya'yı ve tabi en önemlisi bizleri gördükten sonra her gelen yabancı teklifin ilk yapıldığı esnada burun kıvırsada Galatasaraylılığı ve Galatasaray'ı öyle güzel benimsiyorki.Bazıları keşke daha önce gelseymişim bile diyor.

O sebeple şu hepimizi heyecanlandıran isimleri uçağa bir bindirsek sırf havalimanında uçak indiğinde karşılaşacakları atmosfer bile onlara gözü kapalı imza attırır.

Samanyolu tv'de Osman Senher "Galatasaray taraftarlari Babel'i defterlerinin bir kösesine yazsinlar" dedi.

Linderoth düzelsin çok istiyorum.Hem sağ bek oynar,hem önlibero.

aynen su kelimeleri sarf etmis.

Osman Şenher acikladi samanyolu spor programinda babel yüzde 80 90 Gs de dedi ve aslantepe stadina haziran2010da acilis olcak dedi 1.rijkaard 2.franco 3,mustafa sarp 4,gökhan zan 5.RYAN BABEL 6?

Bütün oyuncuları bonservissiz alıyoruz bide Neill i alırsak tamam bütün parayı Babele kıyabiliriz demektir:D

10 Milyon avro verelim alalim su Babeli kadroya bak(lincoln yedek :D kadro kalitesi yuzunden)

gskadrosanslincolncopy.jpg

Geri
Üst Alt