# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

erkkan ferin kim basketci mi lig tv alt yazi geciyor ama yetisemedim neyse

Yabancı stoper alacaksak bence bu isim Neil olmamalı.Çabuk oyuncu lazım oraya.

Bilgilendirme icin tesekkürler renktaslar.

Latincede'de Aslan demesini ögrenmis bulunmaktayim sayenizde :f68.gif:

transferi zaten bir yöneticilik başarısı olur. babel gibi gelecek vaad eden, yıldız oyuncuları türkiye'ye getirmek kolay değil. geleceğine şartlanmamak lazım sonra hayal kırıklığı oluyor, senin yaptığın belki de en iyisi gelirse süpriz olur sevinirsin. ama ben nedense babel'in geleceğine inanıyorum :rolleyes:

Liverpool's forgotten man Ryan Babel insists youth will no longer be an excuse if he once again flops at Anfield next season.

The winger, who can also play as a central striker, has made just six league starts in his second campaign on Merseyside, following an £11.5million move from Ajax in summer 2007.

"In December I'll be 23. When you reach that age, then in my eyes you aren't a potential talent any more," Babel said.

Kaynak:PA Sports yada this is anfield hatırlamıyorum tam olarak ama tranfermarkt ta var hala... Sanki bize gelicekmiş hissi uyandırdı söyledikleri...

Ne yaziyordu bilmiyorum da benim bildigim kasimpasa'yla 3 yillik sözlesme imzaladi.

Turkcell Süper Lig'in yeni takımı Kasımpaşa, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Sancak Kaplan, Galatasaray'dan da Erkan Ferin'i renklerine bağladı.

Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Süha Sidal, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Sancak Kaplan ile 2, Galatasaray'dan da Erkan Ferin ile 3 yıllık mukavele yaptık. Takımımızda eksik gördüğümüz bölgeler için arayışlarımız devam ediyor” dedi.

Sidal, teknik direktörlük için düşündükleri bazı isimlerle görüşmeleri sürdürdüklerini söyledi.

valla quaresma, babel, huntelaar bunların içinden biri gelsinde ben hepsine razıyım:D:D

Geri
Üst Alt