# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

ya su gs mobile olayini kim biliyor yazin kimde var saat4 bir transfer haberi verilcekmis yalan dogru

renkdas zanetmiyorum sabahin 4 ünde transfer aciklasinlar o mesaj i kim okiycakki ancak rüyamizda okuruz o yüzden icin rahat olsun sabahin köründe transfer aciklamasi olmaz git rahat rahat uyu

gs mobile mesaj mı gönderdi gece 4 de transfer açıklancak diye :D türkspor olmasın.

Gökhan Zan'ın dengesizliğini de düşünerek birde ben yanına Cordoba dedim.Gökhan'ın açıklarını kapatır diye.

Coloccini yi 6-7 milyon avroya alabiliriz gitmek istiyor zaten marsilayaya sunuldu marsilya serveti tercih etti

Birde babel tamam bu is

Babel+Coloccini = 10+6=16 milyon avro

Lincoln'ün yerine Babel

Liverpool'un yıldızı Babel'le her konuda anlaşan ancak bonservis sorunu çözmek için son görüşmeleri yapan Galatasaray'ın bu transferi bir iki gün içinde açıklaması bekleniyor. Gökhan Zan'ın imzasında "Yeni sürprizlere hazır olun" diyen Üstünel'in Babel'in transferini bitirmek için büyük çaba harcadığı belirtilirken, Hollandalı yıldızın gelişi ile birlikte

halen takıma katılmayan Lincoln'ün gönderileceği öğrenildi.

Lincoln'ün yerine Babel

Liverpool'un yıldızı Babel'le her konuda anlaşan ancak bonservis sorunu çözmek için son görüşmeleri yapan Galatasaray'ın bu transferi bir iki gün içinde açıklaması bekleniyor. Gökhan Zan'ın imzasında "Yeni sürprizlere hazır olun" diyen Üstünel'in Babel'in transferini bitirmek için büyük çaba harcadığı belirtilirken, Hollandalı yıldızın gelişi ile birlikte

halen takıma katılmayan Lincoln'ün gönderileceği öğrenildi.

Kaynak ????

Geri
Üst Alt