# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Nereye gidecekler bunlar simdi ya, anlamadim gitti, biri Hollanda diyor, biri Almanya.

Bakalim Melih abi'nin dedigi dogru mu?

az önceki çevirilerim bana aittir. hatasızdır google translate değil

Nereye gidecekler bunlar simdi ya, anlamadim gitti, biri Hollanda diyor, biri Almanya.

Bakalim Melih abi'nin dedigi dogru mu?

:D

Galatasaray Hazırlık Çalışmalarını Avrupa'da Sürdürüyor!

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı 2009–2010 futbol sezonu hazırlıkları kapsamında, 27 Haziran 2009 Cumartesi sabah saatlerinde İstanbul’dan Düsseldorf’a geçerek, kampın ilk bölümünde kalacağı Hollanda’nın Almanya sınırındaki Tegelen şehrinde kampa girecek.

az önceki çevirilerim bana aittir. hatasızdır google translate değil

Eline sağlık google translate olmadığı belli.Ki zaten google çevirisinden sonra Türkçe bilen her herkes kurallı bir şekilde tekrar düzenleyebilir.Ama tembel olduğumuz için kopyala-yapıştır yapıyoruz.

Bu arada Emrah Bey siz öyle yaptınız demedim yanlış anlaşılma olmasın.

yazıdan bizim adımıza olumlu bir görüş var. 2 büyük etken Kewell-Baroş ve Teknik Dİrektörümüz Rijkaard. Bu oyuncularla Babel'in mutlu olabileceği vurgulanmış.

Eliağlık google translate olmadığı belli.Ki zaten google çevirisindne sonra Türkçe bilen her herkes kurallaı bir şekilde tekrar düzenleyebilir.Ama tembel olduğumuz için kopyala-yapıştır yapıyoruz.

Bu arada Emrah Bey siz öyle yaptınız demedim yanlış anlaşılma olmasın.

sorun değil renkdaşım. Gerekli yerleri çevirdim zaten tamamı kendime aittir. İnan google çevirisini düzgün Türkçe ile yazmak zor gelir. O çeviriye baktımda :))) Neyse şaka bir yana önemli kısımları yani bizi ilgilendiren kısımları çevirdim.

babelgs.jpg

Ryan Babel Galatasaray'da mi?

Bu fotoraf gercek mi?

Turuncu formamızın kollarının kırmızı beyaz olması çok hoşuma gidiyor ya :D :D

Renktaşlar 1 Temmuz da hazırlık macı var diyo , tv verecekmi , bilginiz varmı?

ben herhangi bir kanalın vericğini düşünmüyorum çünkü sağlam bir rakip değil birde ufak bir stat sanırsam

Olsun..Benim bildiğim D-Smart bütün hazırlık maçlarını satın aldı..Birde Rijkaard yönetiminde ilk maç olacağı için yayınlarlar bence..:)

Olsun..Benim bildiğim D-Smart bütün hazırlık maçlarını satın aldı..Birde Rijkaard yönetiminde ilk maç olacağı için yayınlarlar bence..:)

inşallah renkdaş. çok merak ediyorum aldığı 8 paf oyuncuyu nasıl kullanıcak hocamız beni en çok ilgilendiren nokta bu. yeni topal-arda olayı yaşamak harika olur gelecek ve para açısından.

Babelll seni bekliyoruz 26 Haziran yarın değilmi ya heyecanlandım şimdi :m26::m26::ka19:

Geri
Üst Alt