# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

yaw biz niye köy takımları ile oynuyoruz her sene.şöyle bizim ayarımızda yada bizden güçlü takımlarla oynasak takımın ne durumda olduğu daha net belli olur.bu işi anlamadım gitti

zaman yok renkdaş. büyük klüplerin çoğu daha tam açmadı sezonu bizim erken açmamız gerektiğ için. ama yinede yaparlar güzel bir takımla maç diye düşünüyorum yada sezon arasında

Hep gelmez dedim ama yanılmak istiyorum,hatta bana kapak olsun istiyorum.Yeter ki gel. :)

turkspor.net'in dediği gibi ilk başta ayarladığımız maçlar iptal olduysa kısa sürede heralde ancak bu takımları bulabildiler..

inşallah renkdaş. çok merak ediyorum aldığı 8 paf oyuncuyu nasıl kullanıcak hocamız beni en çok ilgilendiren nokta bu. yeni topal-arda olayı yaşamak harika olur gelecek ve para açısından.

İnşallah genç oyuncularımızda bizi hayal kırıklığına uğratmaz ve formalarını kaparlar..:) Bu arada konu dağılmasın..Babel gelirse dehşet oluruz..:) En çok istediğim adam şu transfer dönemindeki..:)

bu arada hamit ve halil f5 le anlaşmış.angutta son dakika haberi geçiyor

doğruluk payını bilemem.belkide biri sallamıştır.ben sanmıyorum geleceklerini ama

Babel gelirse türünün tek ürünü olma özelliği taşıyacak.

Üzerine transferi öncesinde bu kadar haberler yazılıp, çizilen başka bir futbolcu olmamıştı sanırım. (Lincoln hariç; Canaydın zamanıydı)

Üzerine transferi öncesinde bu kadar haberler yazılıp, çizilen başka bir futbolcu olmamıştı sanırım. (Lincoln hariç; Canaydın zamanıydı)

Hakikaten Lincoln gelirken ne kadar heyecanlanmıştık,kaç gece uykusuz kalmıştık, ama şimdi adamı göndermenin yolunu arıyoruz,nerden nereye..

babel gelirse f5liler deli olacak.tabi kendi çaplarında misilleme olsun isteyecekler ama babel üstüne misilleme ancak etoo yada ronaldinho ile olur:asd::asd::asd::asd::077::ka25::ka25::f68.gif:

Gene mi Altintoplar! Her baslikta karsima cikiyorlar. Bu ikizler hakkinda konusma yasagi getirilsin artik lütfen.

Geri
Üst Alt