# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Ucmussun biraz sanki.. Allahtan hayal kurmak bedava.:D

Ya ucmayi ögrenecez,yada avrupada hep 2. sinif bir ülke kalacaz!

Ilk 11in iyi olmasi yetmiyo.

Sezon boyunca sakatliklar hep oluyo,ve boynumuz bükülüyo.

Birden kötü sonuclar almaya basliyoz...buda yedeklerin kalitesizliyinden.

Owen ücretsiz Baroslan iyi rekabete girer.

Bigliaya Sponsor bul veya Lincolnü gönder.

Babeli transfer bütcesiyle!

Neill ücretsiz ve Volkan Sen takas!

Olmayacak Transferler degil bunlar,takimimiz baya bir sinif atlar.

Yedeklerimiz hep ilk 11i zorlar ve ilk 11de oynayanda sürekli formasini kaptirmamak icin gayret gösterir.

Franco-Neill-Biglia-Kewell-Babel-Baros

+

Linderoth-Owen

Nasil olur?

Lig Havlu atar:m05:

--------------Franco---------------

---------Neill--------Servet---------

Ugur---------------------------Hakan

---------------Topal-----------------

--------Biglia---------Arda-----------

Babel--------------------------Kewell

----------------Baros----------------

Yedekler:

Kaleci:Orkun

Defans:Sabri,Volkan Sen,Emre G.,Gökhan Zan,Emre A.,Alparslan,Murat

Orta Saha:Baris,Ayhan,Linderoth,Mustafa Saro

Sagacik:Serkan Calik,Sabri,Volkan Sen

Solacik:Volkan Sen,Arda oraya gecip Linderothu sokariz!

Forvet:Owen

Baya kaliteli bir kadro olur ve rekabetden dolayi herkez sonuna kadar mücadele eder!:D

iyi güzel de bu transferler için kaynağı nereden bulucaz?

neill : bonservissiz

owen: bonservissiz

babel: 8-10M euro

biglia: 6-8M euro

TOPLAM = 14-18M euro

şimdi servet de kalmış takımda, bu transferler nasıl finanse edilecek?

iyi güzel de bu transferler için kaynağı nereden bulucaz?

neill : bonservissiz

owen: bonservissiz

babel: 8-10M euro

biglia: 6-8M euro

TOPLAM = 14-18M euro

şimdi servet de kalmış takımda, bu transferler nasıl finanse edilecek?

Lincolnü gerekirse sadece 2 milyona gönder!

Nondayi 500.000e gönder!

Biglia icin Sponsor bul!

Babeli kendin öde!

En fazla 8 Milyon tutar bu plana göre!

Seneye Sampiyonlar ligine katil nerdeyse 20 milyon gelir yap,ve daha asiri transfer yapmanada gerek kalmaz,ayrica seneye böyle kadro kaynasik haliyle sampiyon liginde basarili olmasida imkansiz degil!

Aslantepede acilacak ve bu kadro icin stad dolacak,ve sen gine fazla transfer yapmana gerek kalmicak cünkü takimin tamam!

Nondayi 500.000e gönder!

Biglia icin Sponsor bul!

Babeli kendin öde!

Seneye Sampiyonlar ligine katil nerdeyse 20 milyon gelir yap,ve daha asiri transfer yapmanada gerek kalmaz,ayrica seneye böyle kadro kaynasik haliyle sampiyon liginde basarili olmasida imkansiz degil!

Aslantepede acilacak ve bu kadro icin stad dolacak,ve sen gine fazla transfer yapmana gerek kalmicak cünkü takimin tamam!

ben dahil birçok kişi sponsor'dan bahsediyor ama bulunabildiğine dair henüz net bir bilgi yok.

ayrıca bu futbolcuların yıllık ücretlerinin de belli bir bölümü bütçeden karşılanacaktır. yani neill ve owen bonservissiz de olsa yüklü maaş talep etmelerini bekliyorum. gönderilenler ve gelenler arasında yıllık ücretler denk olmazsa eğer (ki burada rijkaar+ekibi de sözkonusu) bu farkın bütçeden kesileceğini düşünüyorum.

ben dahil birçok kişi sponsor'dan bahsediyor ama bulunabildiğine dair henüz net bir bilgi yok.

ayrıca bu futbolcuların yıllık ücretlerinin de belli bir bölümü bütçeden karşılanacaktır. yani neill ve owen bonservissiz de olsa yüklü maaş talep etmelerini bekliyorum. gönderilenler ve gelenler arasında yıllık ücretler denk olmazsa eğer (ki burada rijkaar+ekibi de sözkonusu) bu farkın bütçeden kesileceğini düşünüyorum.

Tamam bu sene bütceye 2-3 Milyon zarara girsen bile bu takimin türkiye liginde basarili olacagi ortada gibi birsey.

Sampiyonlar ligine katildimmi seneye yüklü para alcaksin.

Aslantepe gelirleri olcak!

Seneye az transfer yap,yeterki bu sene sampiyonlar ligine katilak ve takim ozamana kadar kaynassin simdidien!

Ayrica bu sezonda böyle bir kadroylan uefada baya bir para kaldiririz galiba,oraninda yeni Avrupa Liginde gelirleri artmis baya!

Nondayi 500.000e gönder!

Biglia icin Sponsor bul!

Babeli kendin öde!

asıl seneye büyük bir trnsfer yapmamız gerekebilir... çünkü ben seneye arda nın takımda kalacağını zannetmiyorum...

her gece aynı hüzün transfer bekler iki gözüm

Çöktüm sandalye üstüne avucum içinde yüzün vayy

pc başında beklerim avucum içinde yüzün vayyy

Babel sen gelmessin bi türlü dertlerim türlü türlüüüü

:m26: :m26:

Tamam bu sene bütceye 2-3 Milyon zarara girsen bile bu takimin türkiye liginde basarili olacagi ortada gibi birsey.

Seneye az transfer yap,yeterki bu sene sampiyonlar ligine katilak ve takim ozamana kadar kaynassin simdidien!

Ayrica bu sezonda böyle bir kadroylan uefada baya bir para kaldiririz galiba,oraninda yeni Avrupa Liginde gelirleri artmis baya!

peki owen yedek kalmak için veya rotasyon oyuncusu olmak için gelmeyi kabul eder mi. peki bir yedek futbolcu için yılda 3-4M vermeye değer mi? ayrıca yabancı hakkının ileriki senelerde düşeceği konuşuluyor (bir yerde 5 olacağını okumuştum). bunun için +2'yi kullanmamak da yarar var. zamanla yabancı sayısını düşürmemiz gerekecek o yüzden önlem alınmalı şimdiden.

peki owen yedek kalmak için veya rotasyon oyuncusu olmak için gelmeyi kabul eder mi? peki bir yedek futbolcu için yılda 3-4M vermeye değer mi? ayrıca yabancı hakkının ileriki senelerde düşeceği konuşuluyor (bir yerde 5 olacağını okumuştum). bunun için +2'yi kullanmamak da yarar var. zamanla yabancı sayısını düşürmemiz gerekecek o yüzden önlem alınmalı şimdiden.

1 kelime bu transferi çözümler G e l m e z yormayın kendinizi bu adam gelmez ben yazmaktan bıktım gelmez. Boşu boşuna ters köşeye yatmayın.

Niye, hayal etmek kötü birsey mi? Parayla da degil, bu kadar da haber cikiyor aylardir.. belki hayal edesimiz var!

Soruyorum medyanın salladığı hangi transfer doğru çıktı? Haldun Üstünel bunlara pabuç bırakır mı? Saman altından su yürütüyor kimsenin ruhu duymuyor futbolcular geliyor İstanbul'u geziyor medya uyuyor. İlgilensek bile alamayız ama ilgilendiğimizi düşünmüyorum ilgi alanımıza girmiyor. Bonservisi var, kariyeri düşüşte değil, üstelik çok genç ve çok pahalı.Yüksek Bonservis+Yüksek Maaş bu transferi kilitler.

Soruyorum medyanın salladığı hangi transfer doğru çıktı? Haldun Üstünel bunlara pabuç bırakır mı? Saman altından su yürütüyor kimsenin ruhu duymuyor futbolcular geliyor İstanbul'u geziyor medya uyuyor. İlgilensek bile alamayız ama ilgilendiğimizi düşünmüyorum ilgi alanımıza girmiyor. Bonservisi var, kariyeri düşüşte değil, üstelik çok genç ve çok pahalı.Yüksek Bonservis+Yüksek Maaş bu transferi kilitler.

Ee napalim yani Haldun'un gercekten kimle ilgilendigini bilemeyiz, biz de medyada cikan isimler üzerine yorum yapiyoruz. Medyada en cok yazilan isim de Babel. Hayir sen biliyorsan Haldun'un saman altindan su yürütüp getirecegi futbolcuyu söyle onu tartisalim..!

Ee napalim yani Haldun'un gercekten kimle ilgilendigini bilemeyiz, biz de medyada cikan isimler üzerine yorum yapiyoruz. Medyada en cok yazilan isim de Babel. Hayir sen biliyorsan Haldun'un saman altindan su yürütüp getirecegi futbolcuyu söyle onu tartisalim..!

Ben tartış tartışma demiyorum zaten bence gelmez diyorum bunu söyleyebilirim!Ben taraftarımızda hayal kırıklığı olacak diye üzülüyorum.Yıllarca Morientes, Figo, Pires bekledi bu taraftar bu gazete denen paçavralara inanarak ama sonuç hüsran oldu.Benim bir taraftar olarak çok havaya girmemekten yana görüşüm.Photoshopcu basının yazdıkları tamamen masabaşı yalanıdır.

Geri
Üst Alt