Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konu ~99300 görüntüleme ile açık ara liderliği elinde bulunduruyor. Burada öteye gelmezse ayıp.![]()
Konu ~99300 görüntüleme ile açık ara liderliği elinde bulunduruyor. Burada öteye gelmezse ayıp.![]()
Olacaksa olsun artık yahu. Yeter.
öncelikle servet gitmeden kesinlikle yabancı stoper alınmaz
Şuan tüm yoğunluk ortasaha forvet oynayabilecek bir oyuncu almak babel ismi önplanda gibi görünsede bir ikinci ismin olabileceği konusunda ciddi duyumlar alıyorum fakat bu ismi kimse bilmediğini söylüyor gudjhonsen frei gibi isimler öncelikle aranan isimler değil bunu açıkca söyliyebilirim çünki bunlar sabit tipte dediğimiz santraforlar
Ve bu alınacak forvet çok zor olduğre çok kaliteli biri ve maddi konudada ciddi bir yatırım gerektiriyor bu yüzden yönetim servetinde durumunu göz önünde bulundurup tek kurşunmu atalım iki kurşunmu atalım deyip bekleyelim görüşündeydi sanırım fakat dün akşam gelen haber sonrası servet konusunda büyük ihtimalle harekete geçildi ve çok kısa bir süre içinde bu tek transfer ama önemli transfer açıklanabilir zaman ve isim sormayın lütfen saygılarımla
alıntı Barış Cenk Akkaya
garip. ama gudjhonsene haksızlık etmiş sabit tip adam değildir kendisi. gezici ve topu ayağında tutan adamdır.orta saha bile oynayabiliyor kaldı ki kanatlarda kullandı onu barça bir süre siz düşünün. benim gönlümdeki aslandır kendisi inşallah gelir![]()
Barçanın Sağ ve sol forvetinde oynayabilecek kadar hızlı değil ama.Birisi zaten messi...Bİze hızlı adam lazım.Gudjhonsen daha çok Oyunkurucu ikinci forvet gibi...
Abi bu Barış Cenk Akkaya sağlam duyumlar alan kişi değilmiydi?
hayır bunu kabul ediyorum bende. hızlı falan demedim zaten sadece kanatta oynama özelliğide olan oyunda kurabilen sabit de durabilen bir adam. bir nevi çok yönlü forvet. asla ama asla tek tip sabit forvet değildir.
Şöyle söyliyim ümit karan bundan önceki yıl nasıl oynuyordu?İkisinin kalitelerini karşılaştımıyorum...Ama bizim zaten o tarz oynayabilecek bir herry kewell ımız var bize hızlı bir adam lazım.gudjhonsen kanatta oynayamaz.koyarsan oynar elbette ama oynamak var oynamak var...Hızlı olması lazım bir kere...
Akın kardeşim anlamadın beni galiba... ben hız konusunda iddia etmiyorum çok yavaş olmasada evet yetersiz kalır Gudi. ama birşeye inatla karşıyım o da sabit forvet olduğu konusunda yani pivot değildir diyorum. gezicidir Baroştur Torrestir ( az yavaşı) yada Henry dir ( az yavaşı ) ama karakteri sabit değildir Hakan Şükür değildir yani yada Nistelrooy .
Onu anladım abide şey demişsin ya kanatta oynayabilir diye bende hızlı olmadığından oynayamaz dedim![]()