# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Evet öyle dedim kanat derken anlamışsındır ne demek istediğimi kanat forveti "winger" değil. Barça da oynadığı gibi yada seninde söylediğin gibi oynatmayı denediği gibi. Ama adam oynadı bir şekilde ve başarısız değildi sadece daha iyileri olduğu için klubede kalıyor adam. Bir Nani yada Messi demiyorum yani :D

Abi barçada kanata beni koysalar 90 kiloluk halimle ben oynarım:DTabi şakası bir yana gudi haksızlık etmek istemem de barçada sırıtmayabilir çok ama bize gelse bir kanat oyuncusunda bekleneni yapmak zorunda kalabilirdi...

Abi barçada kanata beni koysalar 90 kiloluk halimle ben oynarım:DTabi şakası bir yana gudi haksızlık etmek istemem de barçada sırıtmayabilir çok ama bize gelse bir kanat oyuncusunda bekleneni yapmak zorunda kalabilirdi...

Heh buna varım kardeş işte birde şunu ekliyorum yanına olayın "sabit tip forvet tanımı haksızlıktır" adamın gollerinin birçoğu ( chelsea de mesela ) geneli ceza sahası dışı yada orta sahadan alıp şut ile yada korner sonrası ceza yayında. Adam gibi pivot olarak yan topla kafa golü yok varda azdır bir Hakan Şükür kadar yoktur mesela ( yaş farkı gözetmeden söylüyorum) yada Carew kadar.

Sayfa 352 görüntülenme 100,000+ Babel hala yok :D Gelirse 1,000,000 a dayanırız :D

b.ku çıktı gelmez herhalde süprüz bekliyoruz başkandan

hemde ne manyak.forma patlamasi yasancak kulubun yuzu gulecek.taraftarin ilgisinden de Babel in yuzu gulecek.tahmin edemiorm Babelin havaalani karsilamasini bile.:D

Rüyamda Neeskens Babel'e kondisyon yükleme çalışması yapıyordu ya.:)Sıyırmaya başladım artık:):).

konu 400 sayfaya yaklaştı tık yok en sonunda ben gitçem babel'in yanına o olçak:D

Benim rüyamda Babel gecen sezon Sivasta oynamis, daha dogrusu sans bulamamis ve gönderilmisti :D

Benim takildigim nokta da buydu. Sivasin beyenmedigi biri bizim icin Yildiz, bu nasil oluyor diye düsünürken rüya bitti :asd:

Geri
Üst Alt