ryan babel'in takımı karıştırdığı iddiası

Kemal Tan Canatan

Dursun başkanla sonsuza
Hocaların Hocası
Yazacaklarim çogunlukla şahsi fikrim bunu baştan söyleyim. O yüzden konuyu sözlük başlığında açmaya karar verdim. Bence takımın genel durumunun en büyük sebeplerinden birisi. Bir kaç Twitter hesabından okuduğum kadarıyla bir çok oyuncumuz bu herifin tavsiyesiyle kripto yatırım işlerine girmiş. Zaten kendisinin Clubhouse ve Twitter hesaplarından bu konulara ne kadar ilgili olduğunu görürsünüz. Uzun lafın kısası bazi oyuncular bu herifin tavsiyeleriyle para kazanmış. Öyle ufak tefek miktarlar da değil. Kulüpten kazanılan primleri geçecek rakamlar konuşuluyor. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bana mantıklı geliyor. Sanırım bazi oyuncularımız kafalarında futbolu salmalarının sebebi de bu yatırım olayları. Yanlış hatırlamıyorsam ilk geldiğinde YouTube hevesi sarmıştı ve kulüp buna bazi kısıtlamalar getirmişti bu konuda. Takipçisi olmak lazım.

ali kemal bu konuyu bilerek açmıştır
gsc'yi karıştırmak amacına girmiştir

babel geçen maç gedson ile birlikte mücadele eden 2 isimden biriydi.
o başka bir şey.

babel uzun süredir ilgili bu işlerle. ancak kriptoya vakit ayıran adamın sahaya odaklanması zor iş, oyuncularda bir bokluk var ve bir bağ olabilir bu konuyla.

bana çok da mantıksız gelmedi.

o başka bir şey.

babel uzun süredir ilgili bu işlerle. ancak kriptoya vakit ayıran adamın sahaya odaklanması zor iş, oyuncularda bir bokluk var ve bir bağ olabilir bu konuyla.

bana çok da mantıksız gelmedi.
ewt olabilir. maç oynanırken seni de kripto para başlığında görmeye başladım.

Ben de riskli bir coine 500 tl değerinde mühim bir yatırım yaptığımda başka bir şeye odaklanamıyorum. Fifa oynarken konsantrasyonum bozuluyor.

Kargalarda oynarken şampiyonluğu bu herif sattı.
Bunu bile bile bizim eleman aldırdı

Bunla diğer gevşek kankasi Ryan ile bütün gençlere kötü örnek olmaya başladılar.
Birde bunlara her türlü haltı yemiş koca kafa eklenince iyice leyla olduk.

Nerde futbol dışı adam varsa eleman hepsini takıma doldurdu sonra da futbolu unuttu.

Bazi arkadaslar konuyu girgira çekmis ama anlamadiginiz bir nokta var. Siz asil işinizden kazandığınız paranın daha fazlasını daha basit yollarla kazanmaya başlarsanız işinizi aksatmanız süpriz olmaz

herifin prof olduğunu düşünüyorum sezon ortasında cowitten resmen cesede döndü ama şu an iyi gözüküyor
yatırım fln da takımı niye karıştırsın sonuçta şunu al bunu alma fln filan diyor para kazandırıyorsa takımdaşları müteşekkirdir. ama para kaybettirdiyse külahlar değişir

Gitsin survivor unluler takimini karistirsin. Su yasta su performansta koskoca Gs'de oynamasi gercekten saskinlik verici.

herifin prof olduğunu düşünüyorum sezon ortasında cowitten resmen cesede döndü ama şu an iyi gözüküyor
yatırım fln da takımı niye karıştırsın sonuçta şunu al bunu alma fln filan diyor para kazandırıyorsa takımdaşları müteşekkirdir. ama para kaybettirdiyse külahlar değişir
@Ahmet Özgün Güven ahbabımızın iddiası daha mantıklı idi açıkçası

Digerlerinin performansi düsünce Babel övülmeye baslanmis. Allah sonumuzu hayır etsin

Son dönem kripto icin baya iyi degilmiydi? Ona bakarak Babel oyunculara para kazandirdigi daha gercekci olmaz mi?

Geri
Üst Alt