Ryan Donk, Real Betis'e Gidiyor!

Yabanciyi yinede oyle veya boyle gonderebiliyorsun ama yerliyi pttye bile gonderemiyorsun maalesef

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kiralık diyorlar yav inşallah değildir seneye bir daha bu adamın yüzünü görmek istemiyorum

Heralde kiralik gitmis bedel yok donkun maasinin bir milyonu betis ödiyecek geri kalan biz

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Ulan bir de burada atip tutuyordunuz Riek hocama yok evlatci Donku ondan takimda tutuyor diye.

Dedik burada ön libero alinmadigi icin arka planda kalsin diye bekletiyor diye. RIEK hocam adamin dibidir, bundan sonra bir daha kendisine evlatci gibi yakismayan ithamlarda bulunmayin. Kimlerin evlatci oldugu apacik ortada.

Bir evlat gönderdi bir evlat aldı

Değişen birşey yok

Son dakika bir pürüz çıkacak diye ödüm kopuyor.

Levent Nazifoğlu:Donk'un yurdışına transferi büyük ihtimal gerçekleşecek.

:cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::uyy::uyy:

%99 Nazifin dediği "Büyük ihtimal" sözünü fazla ciddiye almamak lazım derim ben.

bu yalancı Faruk Süren ve İrfan kurtoğlunun ortaklaşa Hagi transferini bile sahiplenmeye kalktı, o yüzden biraz frenli sevinelim derim!

:gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom:

%99 Nazifin dediği "Büyük ihtimal" sözünü fazla ciddiye almamak lazım derim ben.

bu yalancı Faruk Süren ve İrfan kurtoğlunun ortaklaşa Hagi transferini bile sahiplenmeye kalktı, o yüzden biraz frenli sevinelim derim!

yalnız adam Diarra %99 bitti demedi ki :D hepiniz yanlış anladınız o cümleyi.. benim için Galatasaray söz konusu olursa her transfer %99 biter dedi.. herkes yanlış anladı.. adamın o röportajını tekrar dinleyin ne demek istediğini anlayacaksınız

Evet düsündügüm gibi üstüne para vermisiz göndermek adina neyse 1 milyon kar ettik bundan sezon sonuna kadar

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Yanliz bu ruhsuz bile kiralik ta olsa La liga da alici bulmus ya la valla sasirdim insallah tutar da alirlar

Neyi öğreniyor yahu?

Eren, Serdar ve Tolga'ya ödenen bonervis ve maaşlar hakettiklerinin iki katı.

Onlar da çömezlik sayılır. Aldığından çok gönderilenler beni sevindirdi. rakamlar da yavaş yavaş düştü zaten. Birkaç çöp daha giderse seneye daha iyi oyuncular gelir

Geri
Üst Alt