Ryan Donk'tan Haddini Aşan Mesaj

Tam da kebapçı basan hocasına ve 66 numaralı takım kaptanına uygun bir davranış sergilemiş.

Böyle saça böyle tarak.

Aksini beklemek hata olurdu.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Cidden Fatih hocayla aranda ne yaşandı çok merak ediyorum

Eleştiriye gelemiyorlar sözde avrupalı hollandalı falan filan ama terbiyesiz ahlaksızın teki sen adanaya gel karını istersen tek etme bak ne oluyor

Kulüp adam gibi yönetilse Belhanda’ya, Babel’e, Donk’a ne cezalar verilmeli.

Fatih Terim’e biri bu lafları söylese sessiz kalır mı acaba?

Hani GS taraftarına çok değer veriyor ya...

Aylik sadece 5 euro versem de, bu turlu mallara gittigini bilmek cok acıtıyor be ağa..

Profesyonel Futbolcumuz Ryan Henk Donk'un sözleşmesi 2020-2021 futbol sezonu için uzatılmıştır.

Buna göre Futbolcuya 2020-2021 sezonu için net 515.750 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Sana normal gelmiş demekki..

Neresi Normal ? İnsanların karıları kızları futbol muhabbetine karıştırılır mı ?
Futbol muhabbeti olarak mi goruyorsun? Bende Babel'in gitmesini istiyorum ama kimse oyle sosyal hesabiyla yazamaz istedigini, yazarsa bu tur cevaplardan da kocunmamali. Taraftar oldugu bile supheli ayrica. Dedigim gibi yabanci ulkelerde bu tur seyler Turkiye'deki kadar abartilmiyor. Hemen olayi namus meselesine falan getirenler de var .

Bunlar ölmeyi bayılmak sanıyor gerçekten. Bu ülkede arabasına su sıçrattılar diye adam öldürülüyor böyle laflar ve futbol birleşince hiçbir şey için olamaz diyemezsin. Taraftar gayet takıma uygun olmadığını ve istemediğini ifade edebilir ne var bunda? Kişiliğine mi bir laf etmiş, hakaret mi etmiş? Karısı ile alakası ne sürecin saçma salak bir laf ceza verilmeli normalde.

Futbol muhabbeti olarak mi goruyorsun? Bende Babel'in gitmesini istiyorum ama kimse oyle sosyal hesabiyla yazamaz istedigini, yazarsa bu tur cevaplardan da kocunmamali. Taraftar oldugu bile supheli ayrica. Dedigim gibi yabanci ulkelerde bu tur seyler Turkiye'deki kadar abartilmiyor. Hemen olayi namus meselesine falan getirenler de var
Niye yazamasınki? Küfür yok, hakaret yok istemiyoruz demiş.

O verdiği cevabı birinin yüzüne söylese çekip vuracak çok insan var ülkede.

İyi ki eskiden sosyal medya yokmuş ha. Hagiye defol falan yazardı bu çomarlar :poop:

Niye yazamasınki? Küfür yok, hakaret yok istemiyoruz demiş.

O verdiği cevabı birinin yüzüne söylese çekip vuracak çok insan var ülkede.
Turkiye'de sokakta desen olur ama Hollanda gibi ulkelerde olmaz zaten yazan kisi Hollanda'dan buyuk ihtimal cunku Hollandaca yazmis. Turk oldugu bile belli degil ayrica.

Tam da kebapçı basan hocasına ve 66 numaralı takım kaptanına uygun bir davranış sergilemiş.

Böyle saça böyle tarak.

Aksini beklemek hata olurdu.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Dogru bir söylem.

Arada abartsanda genelde dozunda elestiriler ve tespitler yapiyorsun. Ben gokhan törede gelir diye bekledim ama ilgilenmedik herhalde. Bu ekiple iyi anlasirdi

Geri
Üst Alt