- 12 Temmuz 2009
- 60.766
- 24.128
- 2.968
Iyi demis, Donk. Keske maasini daha cok verseydik. Social medya dangalaklari.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben sahsen bu tur yorumlari o kadar cok goruyorum ki genel olarak futbolculara, hangisi taraftar hangisi degil hic belli olmuyor. Olayin ozunde haklisin dediklerinde ama sosyal medyada bu tur kisileri ciddiye almamalari da bana normal geliyor cunku karsigindaki bile kim oldugu belli degil.Mevzu o değil herhangi bir GS taraftarına, eleştiriye karşı bu üslubu kullanamaz.
Dangalaklık nerede?Iyi demis, Donk. Keske maasini daha cok verseydik. Social medya dangalaklari.
Valla bu ülkede bu tavırları kimse normal karşılamaz. 1 Belhanda 2 bu, en sonunda topukları kıçına çarpa çarpa giderlerBen sahsen bu tur yorumlari o kadar cok goruyorum genel olarak futbolculara, hangisi taraftar hangisi degil hic belli olmuyor. Olayin ozunde haklisin dediklerinde ama sosyal medyada bu tur kisileri ciddiye almamalari da bana normal geliyor cunku karsigindaki bile kim oldugu belli degil.
Birisi GS'i birak demis digeride karini birak demis. Ne diyeyim yani seviyeli muhabbet mi diyeyim buna. Futbolculardan ne bekliyorsunuz akilli insanlar mi.Dangalaklık nerede?
Neyse sozlesmesini uzatmisik h.o.Valla bu ülkede bu tavırları kimse normal karşılamaz. 1 Belhanda 2 bu, en sonunda topukları kıçına çarpa çarpa giderler
Ulan gerizekalı, Galatasarayda istemiyoruz demenin nesi kötü de adamın karısı üzerinden laf atıyorsun? Sg diyor sanki adama.Birisi GS'i birak demis digeride karini birak demis. Ne diyeyim yani seviyeli muhabbet mi diyeyim buna. Futbolculardan ne bekliyorsunuz akilli insanlar mi.
Bunu haber yapip sonra tartismak ne kadar komik ben daha ne diyeyim ciddiye mi alayim.
Birisi sana isini birak dese nasil hissedersin? Yani ne bekliyorsun? Akilli bir cevap mi bekliyorsun? Surekli futbolculara yagan kufurler vs. felan.Ulan gerizekalı, Galatasarayda istemiyoruz demenin nesi kötü de adamın karısı üzerinden laf atıyorsun? Sg diyor sanki adama.
Babel'e atıyor orada lafı sanki. Ona dese bile diyebilir bunlar futbolcu, gönderiyi yoruma kapatsınlar kaldıramıyorlarsa.Birisi sana isini birak dese nasil hissedersin? Yani ne bekliyorsun? Akilli bir cevap mi bekliyorsun? Surekli futbolculara yagan kufurler vs. felan.
Keske futbolcularin hepsi su sacma sapan social medya olayini biraksa. Iyi degilmis ya taraftara bu kadar yakin olmak deyip topluca kapatsalar.
En trajikomik olayda aslinda surda bunlari tartismamiz. Ne kadar bos, gereksiz. Bizde burda salak salak kim hakli kim haksiz gibi hakim oynayalim.
Atsin abi ya cokta umrumda degil copluk oldu zaten. Binlerce insanin yaptigi yorumlar felan okuyunca futbolcularida anliyorum. Taraftar olsa bile yani futbolcularinda hayati, kariyeri vs.Babel'e atıyor orada lafı sanki. Ona dese bile diyebilir bunlar futbolcu, gönderiyi yoruma kapatsınlar kaldıramıyorlarsa.
Gereksiz laf atamaz.
Sen sosyal medyada elestiride bulunsan ve buna karsilik sana ayni cevabi verse normal, soyleyebilir diyeceksin yani?Futbol muhabbeti olarak mi goruyorsun? Bende Babel'in gitmesini istiyorum ama kimse oyle sosyal hesabiyla yazamaz istedigini, yazarsa bu tur cevaplardan da kocunmamali. Taraftar oldugu bile supheli ayrica. Dedigim gibi yabanci ulkelerde bu tur seyler Turkiye'deki kadar abartilmiyor. Hemen olayi namus meselesine falan getirenler de var .
Sen vurursan karsindaki insan geri vurunca oturup aglacakmisinSen sosyal medyada elestiride bulunsan ve buna karsilik sana ayni cevabi verse normal, soyleyebilir diyeceksin yani?
Adam kufur etmeden dusuncesini yaziyor, bu vurmak mi oluyor? Dunyanin her yerinde elestiri var, eger elestiriye gelemiyorsan yorumlari kapatirsin bu kadar basit. Uslubu kabul edilemez.Sen vurursan karsindaki insan geri vurunca oturup aglacakmisin
Elestiri anlayisin bu mu. Yusufcum isinden ayril, isyerinden senin gibilerine gerek yok.Adam kufur etmeden dusuncesini yaziyor, bu vurmak mi oluyor? Dunyanin her yerinde elestiri var, eger elestiriye gelemiyorsan yorumlari kapatirsin bu kadar basit. Uslubu kabul edilemez.
Konuyu nereye goturduElestiri anlayisin bu mu. Yusufcum isinden ayril, isyerinden senin gibilerine gerek yok.