Ryan Donk'un Ehliyetsiz Araç Kullandığı Ortaya Çıktı!

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
869616.jpg

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'ın orta saha oyuncularından Ryan Donk, zorlu anlar yaşadı. Hollandalı futbolcu Ryan Donk’un ehliyetsiz olarak araç kullandığı ortaya çıktı.

Donk, takımının Konyaspor’u 2-1 yendiği maç sonrası Etiler’de polis çevirmesine takıldı. Futbolcu “Ehliyetim yanımda değil.Levent’teki Hyatt Otel’de kalıyorum. Arkadaşım ehliyetimi getirebilir” dedi ama gerçek çok geçmeden ortaya çıktı.

Kontrol noktasına gelen arkadaşı, Donk’un ehliyetinin olmadığını açıkladı.Bunun üzerine işlem yapan polisler hem Ryan Donk’a hem de araç sahibine 2 bin 18’er lira ceza kesti.

Kelebek

869623.jpg

Bu yasa gelip hala neden ehliyet almaz insan?

sanirim o resimdeki ehliyet Ryan Donkun arkadasinin... Rijbewijs = ehliyet

Aynen rijbewijs = ehliyet.. arkadasinkini kulanmistir haha

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Bir ehliyet kaç para ?
Versin parasını alsın ehliyetini.
Iki kurs bir araba kaldırma işlem tamam.

Gscimbom Mobile

869623.jpg

lan
arkadasi ALANZINHO mu

ben bile aldim, bu niye almamis acaba 10 senedir falan ehliyetsiz mi kullaniyor yoksa ? :D
Kesin ehliyetsiz kullaniyordur, resime iyi bakinca orada bir surinamli birine benzeyen bir arkadasinin ehliyeti gozukuyor. O da bu sekilde yirtarim demistir kesin.

Kesin ehliyetsiz kullaniyordur, resime iyi bakinca orada bir surinamli birine benzeyen bir arkadasinin ehliyeti gozukuyor. O da bu sekilde yirtarim demistir kesin.
Her gün instagrama story atiyor beyefendi. Range Rover'a binip de ehliyet sahibi olmamak nedir yav :D

Bir de adam yeni oyuncu falanda değil. Hani bilmiyordu falan desek.

Geri
Üst Alt