# Ryan Inniss

Hayri Cund

expert üye
GSC Efsanesi
_69061655_innis_getty.jpg

Ryan Inniss - Wikipedia, the free encyclopedia

TheFA.com - Ryan Inniss

Babasi Turk olan bu kardesimiz tip itibariyle de Turk oldugunu teyid ediyor.

Boyutu 1.96 ve de stoper mevkisinde gorev yapiyor. Bu sene 19 yasina girecek olan RYAN, Ingiltere genc milli takimlarinda da gorev yapmistir.

Boy ve mevki olarak Mancini'nin hosuna gidecek bu kardesimizi buraya yazmamin sebebi hani gazeteci falan gorur de haberini yapar da aliriz yahut bi sekilde milli takima cagrilir falan bu yuzden yani

Leon osman gibi soyadi osman oldugu icin Turk sanilan bir zat degil ayrica

Ne zamandır takip ediyorsun Hayri, gelecek vaad ediyor mu?

Sn yetkililere ulastirmaliyiz

Email adreslerini toplayalim

Ingiltere de bir Türk oldugu icin iyi topcu oldugu anlamina gelmez, izledin mi hic?

Tapa

Eee ingiliz isimli bi türk diye iyi futbolcu mu oluyor? Neye göre almamizi istedin anlayamadim

Tapa

Iyi futbolcu yazdim mi peki

Turkmus diye konu actim belki birinin kulagina gider gidip bakar nasil topcu diye begenirse Turk stoperimiz olur

o degilde Duseldorfta O2 mi azaldi

Iyi futbolcu yazdim mi peki

Turkmus diye konu actim belki birinin kulagina gider gidip bakar nasil topcu diye begenirse Turk stoperimiz olur

o degilde Duseldorfta O2 mi azaldi

Aliriz veya milli takima cagrilir falan yazmissin da ondan garipsedim amerikan kardes

Tapa

erdogan adil iyi topcu mu

yoo turk diye alindi bu arkadasin da alinmasi abes kacmaz boyu uzun + ing genc takiminda oynamis

Ne biliyorsun Endogan'in iyi olmadigini izledin mi? Turk kokenli diye tum ismi yabanci olanlari toplayalim mi yani. Elbet bir seylerini begenmislerdir Endogan'in

Tapa

Ne biliyorsun Endogan'in iyi olmadigini izledin mi? Turk kokenli diye tum ismi yabanci olanlari toplayalim mi yani. Elbet bir seylerini begenmislerdir Endogan'in

Tapa

mal adam bu cocugu da begenmeleri icin once turk oldugundan haberdar olmalari gerekir dimi

bende bunu hedefledim ilk msjda belirttigim gibi

Ingiltere de olunca iyi futbolcu mu oliyir lan... kac kere canli izledin?!

* LG G2 Tapatalk *

Geri
Üst Alt