Ş.L C Grubu | Bursaspor 0-4 Valencia | 14 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: Ş.L C Grubu | Bursaspor 0-2 Valencia | 14 Eylül | İlk Yarı | Star

Pablo'yu alıyorduk iki yıl önce almamıştık 6 milyon euroya mükemmel olurdu adam çok iyi. Tino Costa'yı tanıyan var mı ?

Bu arada böyle olacağı belliydi işte orta sahada kilitlediler Bursa top oynayamıyor. Turgay ve Sercan'ı oynatmayan Ertuğrul Hoca'ya da alkış.

Geçen yıl Montpellier Fransa Ligi'nin en sürpriz takımı idi.O takımın en iyi oyuncusu Tino Costa idi Montano ile birlikte..Tam anlamı ile aradığımız Mc derim bu adama.

Topal gerçekten iyi. Önde oynuyor ve sorun olmuyor onuın için.

bir an BAM ile şampiyonlar liginde bu valenciaya karşı oynadığımızı hayal ettim

Şu mehmet topal bizim ortasahaya sınıf atlatır o derece yani :o Gittikçe kötüleşiyoruz yahu.

Geçen yıl Montpellier Fransa Ligi'nin en sürpriz takımı idi.O takımın en iyi oyuncusu Tino Costa idi Montano ile birlikte..Tam anlamı ile aradığımız Mc derim bu adama.

Konya'daki Montano mu ? O adam efsane olacak deniliyordu ama Lincoln gibi bir adam.

Benim izlediğim maçlarda Tino Costa klasik on numara gibiydi, Fransda;geçen sezon. Burada tam bir çift yönlü isimmiş gibi, harika bir oyun oynuyor. Gerçekten çok klatile bir isimmiş; Valencia büyük iş yapmış.

Pablo'yu alıyorduk iki yıl önce almamıştık 6 milyon euroya mükemmel olurdu adam çok iyi. Tino Costa'yı tanıyan var mı ?

Bu arada böyle olacağı belliydi işte orta sahada kilitlediler Bursa top oynayamıyor. Turgay ve Sercan'ı oynatmayan Ertuğrul Hoca'ya da alkış.

Vay be bizim vizyonsuz yönetim Pabloyu mu almaya calisti? :D

Vay be bizim vizyonsuz yönetim Pabloyu mu almaya calisti? :D

İlgilendiğimiz adamlar konusunda sorun yok Murat :D Honda'yı da kendini göstermeden alma noktasına geldikte Elano'yu tercih ettik

Zamanında Gago ve Pato'yuda almak istedik ancak para yetmedi. Şimdi olsa alabilirdik. Ancak o dönem Adnan Polat'ında anlattığı gibi uçak masraflarının, otel paralarının zar zor ödendiği dönemdi.

Yok ya Rennes'e giden Montano.

Tino ile ikisini tanımıyorum üzüldüm yahu bu adamı izlemek büyük keyif. Recoba gibi sol ayağı var adamın.

Zamanında Gago ve Pato'yuda almak istedik ancak para yetmedi. Şimdi olsa alabilirdik. Ancak o dönem Adnan Polat'ında anlattığı gibi uçak masraflarının, otel paralarının zar zor ödendiği dönemdi.

Adnan Polat Gago için 8 milyon dolarlık otel istendiğini söylemişti :D

Ulan Galatasaray şampiyonlar ligini çoluk çocuğa bıraktın.Otur otur ağla ben ne yaptım diye?

hıncal reyis basketbol milli takımına sallıyor :D

Topal'a bakın, ince hareketler yapmaya başlamış :D

Ozan İpekte bu sezon büyük düşüş var.

Ulan Galatasaray şampiyonlar ligini çoluk çocuğa bıraktın.Otur otur ağla ben ne yaptım diye?

En kötü zamanımızda Juve'yi eziyorduk bir zamanlar. Hey gidi günler. Türklerimizin iyi olması lazım 5 milyon euro versek 3 tane kaliteli Türk alırız.

Ozan İpekte bu sezon büyük düşüş var.

O adam bence tam bir balon geçen sene iyiydi ama gene de beğenmiyordum.

Şu maça bakıp, ligteki takımların ne kadar hareketsiz oyun oynadıkları kabak gibi çıkıyor. Total futbol , bu ülkeye ancak CL'nde rakip takımlarla gelir.

Geri
Üst Alt