Ş.L C Grubu | Bursaspor 0-4 Valencia | 14 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: Ş.L C Grubu | Bursaspor 0-4 Valencia | 14 Eylül | İkinci Yarı | Star

Ferguson Bursa'yi ciddiye alip 1.takimi sürerse sahaya, mac 10 - 0 biter Old Trafford'da.

Manu Rangers maçı 0-0 gidiyor.Bu skor yüzünden üçüncülük şansları da azaılıyor Bursa'nın.Bu maçtan dolayı da Manu hayvan gibi kasacaktır Bursa'ya karşı.

Halbuki ne umutlarla baslamastik :)

Ne yazik ki Türkiye Ligi´nin kalitesini görmüs oluyoruz. Inanin ki Valencia o kadar büyütülcek takim degil. Türkiye´de gelen gideni yenen Bursaspor´a elin Avrupali´si gelip Türkiye´de fark atip gidiyor. Kalite olarak cok geriye gidiyoruz maalesef. Yayin gelirinin fazla olmasi, kalitemizin de iyi olmasi anlamina gelmez. Büyüklerin durumu da ortada zaten. Üzüldüm. Yazik

Geçen yılki Bursa böyle olmazdı. Bu yıl kötüler kazandıkları maçlarda top oynamadılar. Volkan açık alan bulamayınca bir şey yapamadı örneğin. Zaten Nunez ve Ozan'ın oynaması çok yanlış. Takıma ön libero lazımdı ilk almaları gereken adam oyken cins cins adamlar aldılar. Ertuğrul Sağlam Avrupa'da bu kafayla işi yapamaz.

Soldado, Mata bunlar Real Madridin Galacticos sevdasi yüzünden harcanan oyuncular. Simdi de parliyorlar iste.

Volkan her yerde kaldığında Mehmet Topal koşuyor yanına.

Galatasaray Lviv'e elenir, Tromso'ye elenir ama Real'e, Barca'ya, Atletico'ya, Valencia'ya; Milan'a karşı aslanlar gibi oynar da yener de... Böyle garip bir yapımız var bizim. Şampiyonlar Ligi'nde biz olmalıydık :(

Tecrübe eksikliği bu olsa gerek. Üzüldüm açıkçası.

Cevap: Ş.L C Grubu | Bursaspor 0-2 Valencia | 14 Eylül | İkinci Yarı | Star

Farklı maçları izliyoruz herhalde.Mehmet Topal'ı ben 2 yıldır hiç böyle iyi görmemiştim.

renkdas sen takim halinde savunmayi iyi yapip, takim halinde geri donersen tkaim halinde ileri cikarsan topalda dogal olarak gozune batmaz, ama sen simdi koy topali yine bizim takima yine ayni tepkiyi ceker bizden. o yuzden bence ilk bizim bunu ogrenmemiz gerek takim savunmasi ve takim hucumunu birlikte yapabilmek onemli bir konu

Galatasaray Lviv'e elenir, Tromso'ye elenir ama Real'e, Barca'ya, Atletico'ya, Valencia'ya; Milan'a karşı aslanlar gibi oynar da yener de... Böyle garip bir yapımız var bizim. Şampiyonlar Ligi'nde biz olmalıydık :(

Valla oturup ağlayalım nereden nereye geldik Avrupa'da.Şu şampiyonlar ligi müziğini duyduğumda ben lise sondaydım.Şimdi Üniversite bitecek neredeyse.

Ne yazik ki Türkiye Ligi´nin kalitesini görmüs oluyoruz. Inanin ki Valencia o kadar büyütülcek takim degil. Türkiye´de gelen gideni yenen Bursaspor´a elin Avrupali´si gelip Türkiye´de fark atip gidiyor. Kalite olarak cok geriye gidiyoruz maalesef. Yayin gelirinin fazla olmasi, kalitemizin de iyi olmasi anlamina gelmez. Büyüklerin durumu da ortada zaten. Üzüldüm. Yazik

Kesinlikle. Racing deplasmanında 1-0 zor galip geldi Valencia. Üstelik as oyuncularıyla. Ama TSL şampiyonu karşısında yedek ağırlıklı farka gidiyorlar yürüyerek.

Bugün sahada biz olsaydık bu maç böyle olmazdı tabii ki.

ilk yarıda demiştim, maç böyle devam ederse sonuç çok fena hezimet olur diye gerçi 2. yarı adamlar hiç bir şey yapmadı ama yine 4 oldu, bu arada bir maçla yorum yapmak doğru değil ama insua'da ne balon adammış.

Bursa çöplüğüne dön, işin yok senin orada :)

Yazık

Bir Trabzonspor'un Anfield Road'da oynadığı futbola bakıyorum,Bir Bursaspor'un Bursa'da oynadığı futbola bakıyorum ...

Lanet olsun böyle lige

Bursadan sürekli gl haberi geliyor :o

Sercan ceza sahasi icinde kendi kendine calim atti. :o

Biz bile bu halimizle bu kadar yemezdik. :o

Türkiye'yi daha ilk maçtan rezil ettiler kendi evlerinde 4 lük oldular!

Geri
Üst Alt