Ş.L C Grubu | Bursaspor 0-4 Valencia | 14 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: Ş.L C Grubu | Bursaspor 0-4 Valencia | 14 Eylül | İkinci Yarı | Star

Geçen yılki Bursa böyle olmazdı. Bu yıl kötüler kazandıkları maçlarda top oynamadılar. Volkan açık alan bulamayınca bir şey yapamadı örneğin. Zaten Nunez ve Ozan'ın oynaması çok yanlış. Takıma ön libero lazımdı ilk almaları gereken adam oyken cins cins adamlar aldılar. Ertuğrul Sağlam Avrupa'da bu kafayla işi yapamaz.

renkdas gecen yilki bursaya koyalim su maca, 4 degilde 3 yerlerdi. katilmiyorum senin gorusune, bak mesela twente gecen sene harikalar yaratti hollanda liginde su an gelmis kok sokturuyor intere, bence bu macta birazda ligimizin kalitesini gormus olduk

Geçmiş olsun Bursaspor. Üzüntünüz üzüntümüzdür.

Cevap: Ş.L C Grubu | Bursaspor 0-2 Valencia | 14 Eylül | İkinci Yarı | Star

Ne dicekti baska adamlar, yuhlasinlarmi?

Yetmedi gücleri. Zaten bugün Bursa da bir ayri kötü oynuyor.

Hem üzülüyorum hem iyi oldu diyorum. Bi yerleri kalkdiydi insin biraz.

Adamlar resmen averaj takimi olacaklar. Yazik o kadar para kazandilar ama yinede adam akilli bisey yapmadilar. Sadece ülkemizi rezil ediyorlar.

4tane.png

Milan'dan değil, Shevchenko'dan yemişlerdi 4 tane :o

Sercan'i Ingiltere'de görmek isterim acayip is yapar..

Bizde Chelseaden 5 yemistik.

Oluyor ara sira böyle seyler.

Glasgow Manchestera kapandi puani kapmaya calisiyor zorla ve bunu cok iyi beceriyorlar.Ama kendileri oynayamiyor.Bursaya karsi kazanamazlar bence.

Vederson Uludağ'a vurdu :D

Wederson Sabri'yi kıskandırdı :D

Adamlar resmen averaj takimi olacaklar. Yazik o kadar para kazandilar ama yinede adam akilli bisey yapmadilar. Sadece ülkemizi rezil ediyorlar.

Ülkemizi rezil ediyorlar diye bisey yok. Daha iyisni yapiyordun ozaman sen gitseydin der adam sana.

Tamam 4 5 tane yemek hos degil ama, üstlerine gidilmemesi lazim.

Edit: Ama katiliyorum. Paralari daha mantikli kullanabilirlerdi.

Bizde Chelseaden 5 yemistik.

Oluyor ara sira böyle seyler.

Glasgow Manchestera kapandi puani kapmaya calisiyor zorla ve bunu cok iyi beceriyorlar.Ama kendileri oynayamiyor.Bursaya karsi kazanamazlar bence.

Ama fark vardı. Taffarel vs. gibi önemli eksiklerimiz varda ve Chelsea gruptan çıkması için bizi yenmezi şarttı.

Üstelik biz böyle oynamıyorduk. Gene yoğun mücadele vs. vardı. Ama Chelsea çok ama çok günündeydi. Olmayacak goller yemiştik.

bu Saglam cl de fark yiyip duruyor.

8 yiyen de buydu.

ilginç olan manu kendi sahasında glasgow'a gol atamadı !

Ülkemizi rezil etme geyiği de saçma Ukrayna mahallesi takımına biz elenmedik mi? Şu durumda çemkirmeye hakkımız yok.

renkdas gecen yilki bursaya koyalim su maca, 4 degilde 3 yerlerdi. katilmiyorum senin gorusune, bak mesela twente gecen sene harikalar yaratti hollanda liginde su an gelmis kok sokturuyor intere, bence bu macta birazda ligimizin kalitesini gormus olduk

Yine yenilirlerdi lafım yok ama bu kadar kötü oynamazlardı. Nunez kim abi de Turgay ile Sercan'ı kesti ? Ozan top oynamıyor geçen yılki bizim maçtan beri. Ertuğrul Sağlam saçmaladı. Şu takıma ön libero lazımdı gitti Steinert Nunez gibi adamlar aldılar. Batalla varken Insua'yı aldılar. Geçen yıl daha iyiydi Bursa. 4te 4 yaptılar ama gerçekten top oynamıyorlar adam gibi. Bizim en kötü halimize karşı iki üç pozisyon bulup yendiler. Şanssızlıktı.

CL herşeyden önce tecrübe demek.Normal bunlar.glasgowu geçerler işallah..

Türkiye Ligimizin şampiyonu Bursa, hani Galatasaray'ı istanbulda 2-0 yenen, feneri deplasmanda 3-2 yenebilen, keza Beşiktaş'ı, tamam tecrübesizlik var, niye bu kadar kolay yeniliyoruz, anlamadım, oyun mantalitesi desek yorumcular laf ettirmez Bursa'ya, oyuncu kalitesi desek yine laf ettirmezler, o zaman niye bu kadar kolay yeniliriz biz Türk takımları, sorun nerde o zaman?

Şimdi yenildikten sonra konuşmak kolay diyenler olacaktır ama Ertuğrul'un Avrupa maçlarındaki mantalitesi bu maalesef.Beşiktaş'ta da böyleydi hala da bir değişme yok belli ki.Şu takıma böyle korkak,pısırık oynamak yakışıyor mu?

yazik oldu bursaya cidden cok üzüldüm

Ülkemizi rezil ediyorlar diye bisey yok. Daha iyisni yapiyordun ozaman sen gitseydin der adam sana.

Tamam 4 5 tane yemek hos degil ama, üstlerine gidilmemesi lazim.

Bana ne ya. Ligte sampiyon oluyorsan bu devirde böyle farklar yemeyeceksin. Sanki karsinda Barca var.

Geri
Üst Alt