Ş.L C Grubu | Bursaspor 0-4 Valencia | 14 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: Ş.L C Grubu | Bursaspor 0-4 Valencia | 14 Eylül | Maç Sonucu

Valencia bugün bize 4-3-3'ün nasıl oynandığını göstermeye gelmiş:)

Bursa averaj takımı olur.

Topal takımın en kötüsüydü. Futboldan zerre kadar anlamayanlar , lütfen yorum yapmayın.

Tek kelime ile antreman maçıydı.
Ne antremanı be alaya aldığın bursa evimizde bizi 2-0 yendi ve şu anda 4 de 4 tam gaz gidiyorlar.Türkiyeye göre taş gibiler ama konu cl olunca ve kendilerinden 4-5 gömlek iyi futbolcuları olan takımlar olunca bizim ligdeki taş gibi bursaya dinamit etkisi yaptı.

Mehmet topal geçen sene bizden gitmek için bilerek kötü oynuyordu anlaşılan,böyle oynasa kimse gitmesini istemese taraftar baskısıyla gidemeyecekti.Tabi o da haklı.Adam mascherano gibi oynadı resmen.Valencia çok zorlanmadı kabul ama,topu ayağından hemen çıkarışı,dikine tek pas oynaması,kendine güveni,kondisyonu çok iyiydi.

We know this game aga :D Handikaplı Valencia akarr.

Sabah defalarca söyledik aga en az 2 diye :D Valencia bırakmasa atardı da. Ertuğrul Sağlam'da analiz etme konusunda ciddi sorunlar var. Aduriz yerine Soldado ile başlasalardı daha da kötü olurdu Bursa için.

Türkiyede bursayı deplasmanda 4-0 yenecek takım varmı?İşte türk futbolunun vahim durumu.

türk futbolunu bu hale getiren yöneticilerdir..Adam hem futboldan anlamıyorum diyor..Ondan sonra kendisini övmek için şu senede futbol şubesinin başındayken şu oyuncuları hep ben getirdim diyor..Ondan sonra bu zihniyetten başarı bekle..

Hafta Sonu Bursaspor büyük takim olabilecegini göstermesi lazim.

Böyle agir Maglubiyetten sonra Lig macina cikip yine futbolunu oynayip,maci kazanmak herkezin isi degil.

Gaziantepsporunda yavas yavas Galibiyete ihtiyaci var.

Bursaspor icin ciddi sinav olacak.Büyük dedigin takim Maglubiyetten sonra daha cok hirs yapip ,ligde rakibini ezer.

Bursa isterse 8 yesin pek laf etmemek lazım adamların ilk tecrübeleri.Ama aldıkları yabancılar ve planlamaları vasat malesef.

Topal'a ayıp etmişler Milli Takım konusunda şaka maka.

Sabah defalarca söyledik aga en az 2 diye :D Valencia bırakmasa atardı da. Ertuğrul Sağlam'da analiz etme konusunda ciddi sorunlar var. Aduriz yerine Soldado ile başlasalardı daha da kötü olurdu Bursa için.

Aynen. Aduriz Guiza'nın fizikli,daha ucuz ve daha yararlısı :D Soldado yardırırdı 60'da falan girseydi. Bursa 4. oldu Rangers'in beraberliğiyle.

Bu arada Manchester'ın istediği Svensson ne adammış beh :p

Mehmet Topal; beni Milli takima cagirmadilar ama ben Milli takimda oynamak istiyorum..

Bursa isterse 8 yesin pek laf etmemek lazım adamların ilk tecrübeleri.Ama aldıkları yabancılar ve planlamaları vasat malesef.

Urziceni´nin de geçen sene ilk tecrubesi idi ama adamlar müthiş işler yaptılar geçen sene . Bahane bunlar , Bursa gelen parayı pek doğru kullanamadı .

Bursa hafta sonu kesin puan kaybeder bu arada.Zaten 4'te 4 yapması bile zordu.Kazanmasını iyi biliyorlar ama bu kez sökmez.

Aynen. Aduriz Guiza'nın fizikli,daha ucuz ve daha yararlısı :D Soldado yardırırdı 60'da falan girseydi. Bursa 4. oldu Rangers'in beraberliğiyle.

Bu arada Manchester'ın istediği Svensson ne adammış beh :p

Ben hala ön libero transferinin baştan yapılmamasını anlayamıyorum yahu. Şu takıma iyi bir sol açık bir de ön libero alsalardı çok daha iyi olurdu. Yine de son gün Manchester'ın alamadığı adamı aldılar haklarını yemeyelim :D

M.Topal'ı milli takıma almamağın ne kadar saçma olduğunu bugün gördük.

Geri
Üst Alt