Ş.L C Grubu | Bursaspor 0-4 Valencia | 14 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: Ş.L C Grubu | Bursaspor 0-4 Valencia | 14 Eylül | Maç Sonucu

Bu maçtaki yaşanılan hezimet,Karpaty ve Paok'takinden bence daha kabul edilebilir.Sonuçta Valencia ile bugün Gs yada Fb karşılaşsa eminim ki;bir Trabzonspor kadar maçta varlık sergileyemezdi.Bursaspor'da bugün çok kötüydü.Ozan İpek'in matah bir futbolcu olmadığı en iyi Ozan İpek'in bile 4 büyüklerde oynayamayacağı ortaya çıktı.İyi birşeyler yapıyormuş gibi gözüken Volkan Şen kadar bencil bir futbolcu görmedim.Yetenekleri Pablo Hernandez'den çok daha kısıtlı olmasına karşın onun kadar basit oynabilmeyi beceremeyen zorladıkça zorlayan aynı anda 3 adama birde kendine olmaz üzere 4 kişiye çalım atmasıyla beni dumurlara sokan bir Volkan Şen vardı sahada.

Velhasıl bugünkü maçı izleyen bir İspanyol bir futbolsever bu maçı izlerken şu tarz bir şey kesin aklından geçmiştir ; Türkiye'nin geçen sene şampiyonu ve bu senede 4 te 4 yapan en iyi takımı buysa,ülke futbolunun vay haline diye.Hakikattende vay halimize!!!

Ne yazık ki ülkemizde oyun kurabilen bir takım yok Emre'si olan şişiriyor,Volkan'ı olan şişiriyor,Arda'sı olan şişiriyor,Ernst 'i olan dahi şişiriyor.Bu ülkeye dünyanın en iyi box to box larıda gelse biz genede şişiririz.Çünkü bizim kültürümüz bu!!!Basit hayatta oynayamıyoruz,hep 10 numara yada Arda tarzı bir oyuncumuz olsun ona pas verelim o yapsın bişiler olmadı bir frikik versin hakem Alex yazar,Guti yazar,Musimovic yazar...

Bugün söylenebilecek en acı uygunsuz gerçek şudur ki;ülke futbolumuz bitik,futbolcular daha da bitik,haftada 2 maç bizim neyimize arkadaş???!!!

He gelen parayı doğru kullanamadı o yüzden namağluplar

Urziceni´nin de geçen sene ilk tecrubesi idi ama adamlar müthiş işler yaptılar geçen sene . Bahane bunlar , Bursa gelen parayı pek doğru kullanamadı .

Bu mağlubiyetin iki mimarı var. Bir transferi yapan yönetim/teknik kadro, iki taraftar.

Taraftarın Real Madrid gelsin derken sen Valencia'yla karşılaşınca adam akıllı geriye çekilip oynayamazsın, illa ki saldırıcaksın. Saldırınca da böyle kalırsın.

"Tecrübesiz" Bursaspor basit goller yedi ve mağlubiyet kaçınılmaz oldu.En önemli maçlarından biriydi bu.Diğer maçlar da benzer olur.Ertuğrul Sağlam kadroda değişiklik yapmalı.Sercan daha erken oyuna girmeliydi yada ilk onbirde başlamalıydı.Kısaca işleri çok zor...

Mehmet Topal; beni Milli takima cagirmadilar ama ben Milli takimda oynamak istiyorum..

Nuri Şahin'i oynatmıyorlar

M.Topal'ı çağırmıyorlar

Volkan Şen'i çağırmıyorlar

Selçuk Şahin'i çağırıyorlar

Selçuk Şahin'i oynatıyorlar

Say say bitmez

Milli takım şuan saçmalama dönemindedir.

Batalla, Insua'nın şu halinden daha iyi bir adam bana göre. İki tane yabancı 10 numara büyük lüks bizim ligde bir takım için.

Ben hala ön libero transferinin baştan yapılmamasını anlayamıyorum yahu. Şu takıma iyi bir sol açık bir de ön libero alsalardı çok daha iyi olurdu. Yine de son gün Manchester'ın alamadığı adamı aldılar haklarını yemeyelim :D

Ferguson'un Rangers maçı sonrası açıklaması : "Svensson olsaydı kazanmıştık." :D

Fark etmez

ASY'de Galatasaray'a 4 gol atmak Valencia'nın haddine değildir.

Yenilebiliriz orası ayrı tabi :D

Valencia 2 gol attıktan sonra çekilir zaten Galatasaray,Fenerbahçe'ye karşı.

Batalla, Insua'nın şu halinden daha iyi bir adam bana göre. İki tane yabancı 10 numara büyük lüks bizim ligde bir takım için.

Batalla oynasaydı daha faydalı olurdu bence de.Ertuğrul Sağlam Insua'dan vazgeçmeli...

Bu star ne boş kanaldır gidip Manu-Ranger maçının tamamnı veriyorlar.Onu göstereceğine koysana adam gibi özetleri izleyelim.Bekle işin yoksa bir buçuk saat.

M.Topal'ı milli takıma almamağın ne kadar saçma olduğunu bugün gördük.

Sence sakatlıktan yeni çıkmış Sabrinin

Ve takımlarında oynamayan futbolcuların çağrıldığı yerde. Mehmetin çağrılmaması saçmalık değildir.

Yapılan işlerin tümü saçmalık ötesi çünkü. ve Şansa bela alınan 2 galibiyet.

Sence sakatlıktan yeni çıkmış Sabrinin

Ve takımlarında oynamayan futbolcuların çağrıldığı yerde. Mehmetin çağrılmaması saçmalık değildir.

Yapılan işlerin tümü saçmalık ötesi çünkü. ve Şansa bela alınan 2 galibiyet.

Oğuz Çetin'in kadrodaki payı Hiddink'ten fazla değilse ve buna rağmen bu adamlar çağırılıyorsa ortada büyük yanlışlar vardır zaten. Kazım giriyor hala. Arda'ya kurban olsunlar o olmasa işimiz yaştı.

Mehmet Topal, Aurelio'yu seksenikiyle çarpar dörtyüzonikiye böler.

Arkadaşlar Mehmet Topal'ın ben bu maçta Gs'deki performansının üzerine koyduğunu falan göremedim.Gene en yakındakine pas veriyor,topla çıkamıyor,ataklara katılamıyor,rakip ataklarda stoperlerin arasına girdikçe giriyor.Konu biraz daha uzasa Topal'ı Gs için aranan kan ilan ediceksiniz.

Arkadaşlar Mehmet Topal'ın ben bu maçta Gs'deki performansının üzerine koyduğunu falan göremedim.Gene en yakındakine pas veriyor,topla çıkamıyor,ataklara katılamıyor,rakip ataklarda stoperlerin arasına girdikçe giriyor.Konu biraz daha uzasa Topal'ı Gs için aranan kan ilan ediceksiniz.

Yok yahu. Geçen yıl çok top öldürüyordu. En azından topu ayağında çok tutmuyor. Geçen yıl çok top kaptırıyordu kullanayım derken tabii ki iyi dağılmadığımız için oluyordu bu biraz da. Topal'ın yapması gereken bu defansa yardım etsin, tek pas oynasın zaten fazlasını yapamaz yani.

BAM sebebini tam bilmediğimiz halde orta sahamızı oluşturmaya devam ettiği için çoğu futbolcuyu orta sahamıza yaraşır bulmamız kaçınılmaz:o

yalnız bizde on kere dürtmeden pas vermiyodu,şimdi bariz şekilde hızlı kullanabiliyor topu,hatta bi kaç pozisyonda tek pas falan oynadı gözlerime inanamadım:D,ama mehmet e değil,tino costa ya feci hayran kaldım:D

Geri
Üst Alt