Ş.Ligi B Grubu | Beşiktaş JK 0 - 3 VfL Wolfsburg | 3 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: Ş.Ligi B Grubu | Beşiktaş JK 0 - 1 VfL Wolfsburg | 3 Kasım |Star TV | İlk Yarı

abi ilerisi bu kadar kıt olan takımdan ne beklenilebilir ki yazık ya 8 milyon euroya tabata falan Serdar da ne pozisyonlar kaçırıyor ya

Cevap: Ş.Ligi B Grubu | Beşiktaş JK 0 - 1 VfL Wolfsburg | 3 Kasım |Star TV | İlk Yarı

ah ah su grupta olmak vardı be :S

yaaa insan utanir ya bjk bi atak bile yapamadi

Sen su anda kac mac izliyorsun yahu? :D

Owen golu ofsayttan atti dedin, demek ki o maci izliyorsun. Simdi de Besiktasin atak bile yapamadigini söyliyorsun ki dogru... Birde Milan-Real Bayer-Bordo maclarin skorlarini veriyorsun 2 de 1 )))))

Cevap: Ş.Ligi B Grubu | Beşiktaş JK 0 - 1 VfL Wolfsburg | 3 Kasım |Star TV | Devre Ar

juventus 1 - 0 öne gecti :D

Cevap: Ş.Ligi B Grubu | Beşiktaş JK - VfL Wolfsburg | 3 Kasım | 21:45 | Star Tv

Wolfsburg ne kadar güçlü olursa olsun Inonu'den puan alabileceğini sanmıyorum Avrupada o stattan bitek Man U yada Barcelona falan puan alabilir...

lafımı geri alıyorum :D o stattan herkes puan alır anasını satıyım... Tabata'ya üzülüyorum etrafındaki dingiller yüzünden...

Cevap: Ş.Ligi B Grubu | Beşiktaş JK 0 - 1 VfL Wolfsburg | 3 Kasım |Star TV | Devre Ar

Bu futbola tüküreyim.

Sen su anda kac mac izliyorsun yahu? :D

Owen golu ofsayttan atti dedin, demek ki o maci izliyorsun. Simdi de Besiktasin atak bile yapamadigini söyliyorsun ki dogru... Birde Milan-Real Bayer-Bordo maclarin skorlarini veriyorsun 2 de 1 )))))

futbosmart bütün golleri aninda gösteriyor

bjk macinada ingiliz kanalindan bakiyorum tek mac olarak bide :D

En cok kosan Tabataydi yanilmiyorsam...

wolfsburg ilk yari tek kale oynadi

yaziklar olsun

kepazetaşş :D

Rezil bir futbol!

111111111111l.jpg

Utandim.

beşiktaş avrupa liginede gidemez CSKA yenerse :D

yeter yıldırım demirören yeter.

demiroren_yeter_roset.jpg

Cevap: Ş.Ligi B Grubu | Beşiktaş JK 0 - 1 VfL Wolfsburg | 3 Kasım |Star TV | İkinci Y

Yazık!! görüyorsunuz demi kimleri gönderiyoruz 3 senedir.Ferrari de olmasa tam bir Anadolu takımı.

Cevap: Ş.Ligi B Grubu | Beşiktaş JK 0 - 1 VfL Wolfsburg | 3 Kasım |Star TV | İkinci Y

bjknın düzülmedigi takım kalmadı halen daha forumlarında bze sallıyolar küfrediyolar .. adamlarda ne acı vermiş 3 tane verdik ellerine kudurdular.. daha önceden fenerle ugrasırlardı simdi işleri güçleri biz olmuşz. bekleyin inönyede gelip gömecez sizi beter olun

Geri
Üst Alt