Ş.Ligi C Grubu | G.Rangers 1-0 Bursaspor | 29 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: Ş.Ligi C Grubu | G.Rangers 1-0 Bursaspor | 29 Eylül | Maç Sonucu

Volkan Şen ve Sercan berbattı bugün. Keşke Turgay ve Nunes ilk 11de başlasaymış...

Manu da yenmiş 4 4 3 0 oldu puan durumu

50 pound gitti manu yuzunden beraberlik vermistim :mad:

Antu,ya girin bakın 100,de 90,ı ezikoğluezik 1-0 kazandık muhabbeti dönüyor kendileri dışındaki türk takımlarına ecnebi takımı muamelesi yapıyorlar.Birde fenerin fenerden başka dostu yok derler:rolleyes:

Bursa 1 puan olsa dahi alsın, 0 puanlı rekor Türkiye'den tek takıma ait olarak kalsın.

İnsua'ya ayak uydurabilen 1-2 futbolcu daha olsaydı Bursaspor belki gol atabilirdi..

Girdikten sonra oyunu çok iyi organize etti.

Bursaspor çok zor olan işini daha da zorlaştırdı..

Bursanın durum hiç iç açıcı değil...

Antu,ya girin bakın 100,de 90,ı ezikoğluezik 1-0 kazandık muhabbeti dönüyor kendileri dışındaki türk takımlarına ecnebi takımı muamelesi yapıyorlar.Birde fenerin fenerden başka dostu yok derler:rolleyes:

Sonra da bize bukalemun derler hala unuttular 2 2 olmuş ole yehuu çığlıklarını hatta bjk diye tempo tutanlar oldu :D

Onların sevinmesi son derece normal çünkü 0 çekme ihtimalleri her mağlubiyetten sonra artıyor onlar buna seviniyor tek 0 çeken kendileri kalmayacak :D

Liderimiz fıss çıktı

Koca bir balon. Püfff

Sonra da bize bukalemun derler hala unuttular 2 2 olmuş ole yehuu çığlıklarını hatta bjk diye tempo tutanlar oldu :D

Onların sevinmesi son derece normal çünkü 0 çekme ihtimalleri her mağlubiyetten sonra artıyor onlar buna seviniyor tek 0 çeken kendileri kalmayacak :D

bursa da 0 cekerse bunlar timsah yuruyusu yaparlar bagdat caddesinde :asd:

Liderimiz fıss çıktı

Koca bir balon. Püfff

Eleştirmeye çok hakkımız var. Maşallah, kupaları devirdik. Son 8 yılda kaç kere CL'ye katıldık? Bunu bile utanarak söylüyoruz.

bursa da 0 cekerse bunlar timsah yuruyusu yaparlar bagdat caddesinde :asd:

Kupayı almış kadar sevinecekler zaten bunların derdi o şimdi girdim baktım angutlar derisi yüzülmüş timsah resmi koymuş dalga geçiyor hakikaten acınası durumdalar.

Kupayı almış kadar sevinecekler zaten bunların derdi o şimdi girdim baktım angutlar derisi yüzülmüş timsah resmi koymuş dalga geçiyor hakikaten acınası durumdalar.

bknz: bursa'dan bir gol haberimi var?

bknz: 2-2'mi?

bknz: gooraaaayyyyy

eninde sonunda hakettiklerini buluyorlar hep kaybediyorlar o yuzden birsey demiyorum :)

Bursa'nın yabancıları fos çıkmasaydı iş yapabilirlerdi. Takım tamamen yerli oyuncular üzerine kurulu, yetenekli ileriye top taşıyabilecek tek bir yabancıları yok. Kimse bana Insua filan demesin. Volkan ve Sercan'ın yarısı kadar top oynamıyor.

Avrupa macerası bitti artık Bursaspor'un.Umarım bu lige de yansır da biri çıkıp yener şu takımı :D

Bursaspor kötü oynamadı ama gol atmayı başaramadılar.Bu maçtan en az 1 puan almaları lazımdı.Kalan maçlar daha zor olacak.

Geri
Üst Alt