Sabah Gazetesi'nde Yer Alan Manipülatif, Gerçek Dışı Haber Hakkında

Mert Aydinli

Taçsız Kral
1595332555132.png

Sabah Gazetesi'ndeki "Florya'nın Babası" başlıklı haberde yer alan, kulübün yaşadığı mali sıkıntı nedeniyle Florya’daki altyapı çalışanları ve diğer görevlilerin maaşlarının kulüp tarafından karşılanamadığı iddiaları tamamen gerçek dışıdır.

Yönetimimiz göreve geldiği 2018 yılı Ocak ayından bu yana, tüm personellerimizin maaşını gününde ve eksiksiz şekilde yatırmıştır.

Bu hayal ürünü haberin, son dönemde yalanlamak zorunda kaldığımız diğer haberler gibi algı oluşturmaya yönelik çalışmaların bir parçası olduğu açıktır. Camiamızın, Galatasaray’a zarar vermeye yönelik bu tür manipülatif, gerçek dışı haberlere karşı dikkatli olmaları gerektiğini bir kez daha önemle hatırlatmak isteriz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

Galatasaray Spor Kulübü

Olmasi gereken bu zaten

Bu haber durduk yere uydurulacak bir haber değil. Yönetim Rodop üzerinden Terim'in altını oyuyor diye Terim de böyle bir haber mi yaptırdı acaba? Ya da sadece kulübü karıştırmaya yönelik bağımsız bir haber mi?

Bu haber durduk yere uydurulacak bir haber değil. Yönetim Rodop üzerinden Terim'in altını oyuyor diye Terim de böyle bir haber mi yaptırdı acaba? Ya da sadece kulübü karıştırmaya yönelik bağımsız bir haber mi?

Bizim kulüp Game of Thronesami dönüyor (kötü sezonlari) renktas?

Ins bu iste Ftor beyin parmağı yoktur.

sabah totomac ve fanatik ciddiye alinacak kaynaklar degil zaten, yapilan haberlerin muhtemelen %98i yalan

Terım verse yonetım yalanlayamaz sanmam. Demek ki klubun açıklaması doğru. Ayrıca herkesten once personelın ödemesini yapıyordur klup pek doğru gelmedi bana

Kulbun imaji soz konusu burada. Kulup calisanlarinin maasini odeyemiyor denmesine musade edezler. Boyle bir aciklama mecburiydi. Terim ile ilgili bir mevzu yok.

Geri
Üst Alt