Sabri: "Ben bu takımın kaptanıyım, açıklama bekliyorum"

Seni bu takıma kaptan yapanlar utansın sabri başkası değil!! Sen bile bu takımda 10 küsür sene forma giydin ya biz şimdi burak, selçuk kötü performans verse kızamıyoruz. Daha doğrusu kızıyoruz ama umurlarında olmuyor. Neden mi? Senin gibiler bu takımda formu ne olursa olsun 10 küsür sene forma giydiği için... Yerli futbolcular için çok kötü bir örneksin sabri... Normalde olmayacak kadar zengin oldun GS sayesinde şimdi kadroya alınmayınca hesap mı soruyorsun? Nerede senin o meşhur Galatasaraylılığın?

Sneijder -> new captain

I am the one who knocks!

"Yerli futbolcular en azından aldıkları paranın hakkını veriyorlar" Hamza Hamzaoğlu

Arkandayiz Prandelli! Ulan Sabri'nin biletini keserse efsane statüsüne girer reis.

Sabri'de dilini dibine ceksin otursun bi kösede. Su yasina kadar olmayan yeteneginle milyonlari götürdügün icin sükret kazma seni.

Sneijder bu takımda kaptan olmalı! Olgunluğu ile profesyonelliği ile kariyeri ile herşeyi ile hakediyor... Hem o zaman gideceği varsa da gitmez bir yere kalır burada :)

dışarda amele olamayacak adamı futbolcu diye alanlar utansın.

Sıktı artık Galatasaray'ın evladıyım ayakları, senin bu camiada kaptan olman ayrı bir rezalet zaten yolun açık olsun HELAL OLSUN PRANDELLI

Cenk Ergün aramış toplantıya çağırmış o da kulüpten yetkili kişiler benimle irtibata geçsin demiş toplantıya da gitmemiş.

Galatasaray muhabirlerinin haberi bu yönde

Enteresan geldi bana yetkili kişilerle iltibata geçmek istiyorsa toplantıya giderdi zaten ya öyle bir toplantı yok yada sabrinin bu açıklamaları yada haber yalan en iyisi beklemek.

Hesap Makinesi

Prandelli daha tanımıyor bile Sabri'yi. Ya Mancini'nin raporunda yazıyordu ya da yönetim gönderdi.

Kim gönderdiyse kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Aynı şekilde Zan ve Engin'ide almamış. Çok iyi başladı Prandelli.

Yerli-Yabancı problemi yeni sezonda olmayacak gibi.

Prandelli'nin ilk adimlari hosuma gitti. Umarim yönetimden baski gelmez. Birakin isini yapsin reis.

Bizde yıllardır senin yatarak aldığın milyonlar için açıklama bekledik sabri reyiz hayat müşterek

Sabri bırakma hattı 171:)

Al işte bu adamı kaptan yaparsan böyle olur. Bu zamana kadar kalman hataydı zaten, Galatasaray gibi asırlık kulüpte 10 seneyi devirmişsin utanç verici.

Fenerbahçe'nin yaptığı gibi yapacaksın iş görmeyene yol vereceksin, g.tu başı oynayana yol vereceksin bu kadar basit, ben çok iyi Galatasaraylıyım demek maç kazandırmıyor malesef, romantik futbol bitti zaman endüstriyel futbol zamanı kimse de bir tarafını yırtmasın. Doğruysa haber, Prandellinin elinden öpmek lazım

Geri
Üst Alt