Sabri, Drogba ve Selçuk Ne Zaman Dinlendirilecek?

Ozan Kesgin

Cezalı
Puan kaybının 1 numaralı sorumluları bu üç arkadaşderim arkadaşlar siz ne dersiniz?

Her maç da oynuyorlar üstelik

Sabri kovulabilir, Drogba'ya Chelsea maçına kadar sabretmek zorundayız. Selçuk ise candır, yaklaşmayın.

Sabriye laf yok. Adam son haftalarda oldukça iyi oynuyor...

Bugün kim iyiydiki bunlar sorumlu olsun

Sabriye laf yok. Adam son haftalarda oldukça iyi oynuyor...

Ya kardeşim bir insan tutmadığı halde ceza sahasına 1231231241231231 metre uzaktan 12312312312312 kere orta yapar mı?Sabri'yi yıllardır izlerim ulan hep mi aynı tip orta dener bir adam?Hep deniyor ve nedense tutmuyor hep kısa düşüyor o ortalar.Eboue'nin gözünü seveyim ya

Selcuk'la sene sonunda yollar ayrilmali . nokta net .. bu adam zarardan baska birsey degil

geri ve yan paslarla takimi ataga cikarmayi yavaslatiyor

Drogba yaklasık 3 aydır ruh adam sahada.selcuk 1 yıldır ıyı oynadıgını görmedim.Sabri için bısey demem adamın kapasıtesı bu zaten.Veysel varken sabrıyı koymak inanınılır gibi değil.Burada mancını elestırmek gerekir.Keza ceyhun da bu takımda 11 oynayacak adam kesınlıkle değil.

Puan kaybinin 1 numarali sorumlusu Drogba. "Drogba sorunu" var takimda. Daha sonra Mancini ve Selçuk. Selçuk bey in varligi yoklugu bir. Hani kirmizi yese eksikligini hiç hissetmeyiz. Mancini bu maçta formsuz olanlari oynatarak sinifta kaldi.

Drogba eskinin Hagi'si gibi oynamaya çalışıyor ama Hagi savunmada 1 kişi eksik hücumda 2 kişi fazla gibi oynatırdı..Drogba savunmada 1 kişi eksik hücumda 2 kişi eksik bırakıyor resmen.. Diyorum sene başından beri anlık hareketleri dışında sahada yok ilk Juve maçı dışında 1 tane 90 dk. iyi olduğu maç hatırlamıyorum . İlk geldiğinde çok daha istekliydi maçı ciddiye alıyordu şimdi akıl almaz derecede laubali oynuyor..Sene başından beri de en ufak düzelme yok.. Top gelecek indircek asist olacak veya spektaküler bir çalım veya gol atacak egosunu yükseltecek yani koskoca Drogba'nın sırf bunlarla uğraşmaması lazım..K.çı kırık Boum bile ezdi geçti Drogba'yı..Hazır futbolseverlerin gönlünde bu kadar efsaneyken bence futbolu bırakmalı veya futbolun çok önsemsenmediği gözden ırak bir yerde devam etmeli.. Eğer bizim yöneticilerde gram beyin varsa sözleşmesini uzatma gibi bir aptallık yapmayız..Kaç zamandır Chelsea maçını bekliyor bakarsın efsanevi oynar 2 maç daha sabredelim sonra kesilmeli takımdan..

Yediğimiz ilk gol tamamen Sabri'nin suçu onu geçelim de; Drogba hiç oynamasada olur deplasman maçlarında.

Selçuk ise sarı kart korkusu yüzünden vasattı dün, onun haricinde yine ortalama bir oyunu var.

Ben üçünü de oynatmam Beşiktaş maçında.Hadi Drogba ile Sabri'ye tahammül edebiliyorum ama Selçuk her maç kötü.O oynamasın yerine Emre oynasın artık.

Selçuk eğer böyle devam edecekse yollar ayrılmalı.

Drogbayı Chelsea maçının kadrosuna almasa ne koyar be adama. Mancini bu adama böyle bir ders vermeli

sabri tamam kabul cok kötü bir futbolcu. ama adam daha iyisini yapamiyor iste. elinden geleni yapiyor adam. savasiyor, istekli. ona kizacaginiza onu oynatana kizin.

en cok elestiriyi drogba hakediyor. insan bu kadar laubali ve umursamaz oynamaz, oynayamazda.

hic kosmuyor adam. bitiricilgi de pek kalmadi.

cikinca da tugay hocaya terbiyesizlik yap.

böyle olmaz ama

Geri
Üst Alt