Sabri, Drogba ve Selçuk Ne Zaman Dinlendirilecek?

Çelişkili.

+ Drogba'nın katkısı yokmuş gibi konuşulmuyor, üzerine düşeni yapmadığı konuşuluyor. Drogba lider bir oyuncu, onun için "sanki herkes iyi bi o kötü" diyemeyiz. Sabri kötü olur, kimsenin umrunda olmaz. Ama Drogba gibi oyuncuların kötü performansları göze batar. Bu tip oyuncuların da kötü performans göstermeye hakları var ama laubali olma lüksleri yok. Drogba gibi bi liderin takımı ayağa kaldırması gerekirken takımın düşüşüne sebep olan baş etkenlerden biri oluyor deplasmanlarda.

son 3-4 maçtır laubali tavırlar içinde ama 2 ay önce ilah gözüyle bakılıyordu kendisine, akhisar deplasmanında kendi çabası ile golü yaptı,gençler maçında öyle, paşa deplasmanında yaptığı asist vs,ve en önemlisi juve maçları,bu adamda önce eleştirilecek çok oyuncu var bence,drogbanın yerine dolduracak bir oyuncu yok takımda toparlayacak her oyuncu düşüş yaşar belirli dönemlerde

son 3-4 maçtır laubali tavırlar içinde ama 2 ay önce ilah gözüyle bakılıyordu kendisine, akhisar deplasmanında kendi çabası ile golü yaptı,gençler maçında öyle, paşa deplasmanında yaptığı asist vs,ve en önemlisi juve maçları,bu adamda önce eleştirilecek çok oyuncu var bence,drogbanın yerine dolduracak bir oyuncu yok takımda toparlayacak her oyuncu düşüş yaşar belirli dönemlerde

Sorun zaten bu. Düşüş yaşamakla laubali davranmak aynı şeyler değil, Drogba da düşüş yaşamıyor, laubali davranıyor.

Sorun zaten bu. Düşüş yaşamakla laubali davranmak aynı şeyler değil, Drogba da düşüş yaşamıyor, laubali davranıyor.

bence düşüşte var pas bile atamıyor iki maçtır dün çok kötüydü mesela,ayrıca drogbayı dinlendirmek için yerine adamın olması lazım arenada problem yok, sorun deplasmanda gerçi tüm takıma birşeyler oluyor nedense deplasmanda ben toparlayacağını düşünüyorum drogbanın chelsea maçı ile birlikte

bence düşüşte var pas bile atamıyor iki maçtır dün çok kötüydü mesela,ayrıca drogbayı dinlendirmek için yerine adamın olması lazım arenada problem yok, sorun deplasmanda gerçi tüm takıma birşeyler oluyor nedense deplasmanda ben toparlayacağını düşünüyorum drogbanın chelsea maçı ile birlikte

Hajrovic oynasa yerine, tek forvet oynasak, deplasman maclarinda cok daha basarili olacagimiza inaniyorum. Ama ismi yuzunden Drogba kesilirse problem olacak, o yuzden kesilecegini zannetmiyorum.

Drogba'yla ilgili bu yıl olumlu konuştuğumu hatırlamıyorum demek ki beni iyi analiz etmemişsin ..Tabi ki çok büyük bir oyuncu önemli anlarda çok önemli işler yaptı geçen yılki şampiyonluğun başmimarlarından biridir ama kötüye kötü demezsek nerede kaldı objektifliğimiz.. Sene başından beri tepkiler aldığım oldu Drogbayla ilgili ama cidden 10 kişi oynatıyor bizi .. Çıkıp bir maç top indirecek gol atacağız diye bekliyoruz kazandırdığı puanlar dışında bize kaybettirdiği çok şey oluyor..

Doğru söylüyorsunuz kötüye kötü demek lazım ama ben bir anda acımasız eleştirdiğinizi sandım ancak bu seneki formu için bahsetmişsiniz. Ancak bu gibi futbolcular büyük maçlarda daha iyi hissettiriyor büyüklüklerini. Örneğin juventusu bu adam sayesinde elediniz.

Yine de kendi takımınız da olsa bence iyi bir eleştirmensiniz

Drogba askeriyeden yeni emekli olmuş Albay gibi davranıyor sahada.Hem insanlar ona hala Albaymış gibi saygı duysun ve emirlerine itaat etsin hem de emekliliğin tadını çıkarsın...

Selçuk daha da saçma bir ruh halinde.Selçuk'un yaptığına bencillik mi denir, ayrımcılık mı denir ya da ne denir bilmiyorum ama yaptığı iki tane şey var...

Eğer maç içerisinde kendisine pas gelirse:

1.Alır hiç kafasını bile kaldırmadan geride kim varsa ona oynar.

2.Bu madde kendi içerisisnde de iki maddeye ayrılmaktadır.Alır(pozisyonu rahatsa) kafasını şöyle bir kaldırır,

(1)ileride Burak var mı ?YOK! O zaman faul alabilmek için ilk darbede yere yığılır kalır.

(2)Burak var ancak uygun durumda değil?! FARK ETMEZ! Basar Burak kardeşine uzun topu.Burak kontrol ederse kral attı,Xelçuk asist yaptı! Burak atamazsa veya ofsayttaysa...

Sabri yetenekleri doğrultusunda elinden geleni yapıyor... Onunla ilgili bir sorun yok Sabrinin oluru bu zaten...

Sabri'yi sene sonuna kadar dinlendirip, senenin sonunda da yol verilmeli. Drogba'yı da ligde 2 maçta bir dinlendirmek lazım, sene sonunda ona da yol verilmeli. Selçuk'ta aynı şekilde 2 maçta bir dinlendirilmeli ama sene sonu kalsın tabi. Önümüzde ki sezondan itibaren alternatif oyuncu olmalı.

drogba ligdeki deplasmanlarda oynatılmamalı. hiç bir katkısı yok takıma son maçlarda.. derbilerde ve chelsea maçlarında iş yapar.

sabri'ye gerek yok zaten niye oynuyor?? eboue ve veysel çok daha iyi

lig için benim kadrom

muslera

eboue semih hakan telles

veysel

melo selçuk

hajrovic burak sneijder

ya da

muslera

veysel semih hakan telles

melo selçuk

eboue sneijder hajrovic