Sabri Futbolu Bırakıyor mu?

En ufak yeteneği olmayan adam Ferrari koleksiyonu yapmış senin benim sayemde , hala vefa diye zırlayan var...

Yeter artık be , ne vefası ? Vefa gösterilmesi gereken biri varsa o da biziz, taraftar....

Polim yapiyor inanmayin

Tek derdi başkanin yazik lan gelsin demesi

Tapatalk

Polim yapiyor inanmayin

Tek derdi başkanin yazik lan gelsin demesi

Tapatalk

Başkanla konuşmuş başkan kendisini kimin kadro dışı biraktirdigini bilmiyormuş. Ayrıca mancinin raporunda da böyle bir durum söz konusu bile değilmiş. Bir yöneticinin parmagi var diyorlar...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

ne bırakacak yahu tazminat peşinde bırakacaksa gelsin sözleşmesini fesh etsin neden etmiyor ?

ulan haberde affedilmesse oynamayıp 1 sene sonra bırakıcak yazıyor,yani 1 sene boyunca yatarak para kazanıcak hayla vefa diyen var nato kafa nato mermer.

Başkanla konuşmuş başkan kendisini kimin kadro dışı biraktirdigini bilmiyormuş. Ayrıca mancinin raporunda da böyle bir durum söz konusu bile değilmiş. Bir yöneticinin parmagi var diyorlar...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Baskandan habersiz takim kaptani kadro dısı bırakılmaz. Ben bunun Aysalin isi oldugunu düsünüyorum. Galatasaray'a yakışmadıgı icin.

Tapatalk

ulan haberde affedilmesse oynamayıp 1 sene sonra bırakıcak yazıyor,yani 1 sene boyunca yatarak para kazanıcak hayla vefa diyen var nato kafa nato mermer.

Sana 15 sene hizmet etmiş oyuncunu iyi oynadıgı bir sezondan sonra bu sekilde kovalamak mı vefa ??

Bizim klüp söz konusu olunca vefa falan hikaye malum eski futbolcuların ayrılma şekilleri

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri
Üst Alt