Sabri Futbolu Bırakıyor mu?

İstese kendine rahat rahat kulüp bulur. Ama bu sene ona ihtiyacımız olacak bence, yönetimin geri adım atması gerekebilir.

Ben 34 yaşındayım, sabri'den daha çok üçlü çektim, daha çok tezahürat yaptım, daha çok forma aldım, hatta ben ve benim gibi vefalı taraftarların ödediği paralar sayesinde kulübüm sabri'nin Ferrari'lerini finanse etti..

Vefa ise, nerde bana vefa? Var mı lan benden, bizden büyük Galatasaray'lı?

Taraftar hep vefakar, hep cefakar, ama vefa diye ağlayanlar hep bu ferrari koleksiyonerleri...

Defol ulan, istemiyoruz, bu da bizim vefakar taraftar olarak hakkımız.. Kulüp bize vefa borcunu istemediğimiz topçuları kapının önünden bile geçirmeyerek göstersin..

bu çocuğa hakaret edenler bu kadar nankör olmayın sabri iyisiyle kötüsüyle 11 senedir bu takımda oyna dendiğinde elinden geldiğince oynadı yedek oturduğu zaman sesini çıkarmadı verilen görevi yapmaya çalıştı bu kadar vefasız olmayalım sabri Galatasarayın çocuğudur ona gelene kadar burak,umut,eboue gibi çöpler var gitmesi gereken sabri en azından kulübünü seviyor adam floryada tek başına antrenman yapmaya razı.. veysel saktlansa sağ bekte alternatifimiz yok o yüzden sabri afedilmeli ve takıma geri dönmeli.

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

Sesszi sedasız futbolu bırakmak zorunda kalan veya takımdan kötü bir şekilde gönderilen efsane oyuncularımıza eklenerek klasik Galatasaray vefasızlığının bir örneği daha olur.

ne efsanesi? :D

ne vefasızlığı? senin benim 3 ömür çalışıp kazanamayacağımız parayı kazandı yeteneksiz ? bu mu vefasızlık

Ya ne vefası. Bıraksak ptt 2. Ligde surunecek adamı unlu, popüler ve multi milyoner yaptık. Bizim ona değil, onun bize borcu var.

-Tapatalk-

Sabri'ye hakaret edenler Galatasaraylılığını sorgulasın. Bu adam 11 yıl hizmet etti bu kulübe sevsen de sevmesen de..

Bu kadar vefasız olmayın. Beğenmiyorsanız da bu adam zorla oynatmadı kendini, onu hocaları oynattı.

Vallah yazik yeminle Sabrinin ne zarari var, herturlu oynar takimda gercekten kiymet bilinmiyor

birak sende kurtul bizde kurtulalim

adam o kadar yeteneksiz ki bir kisi bile almak istemiyor

zamaninda burada sabriyi serbest birak bjk aninda kapar gibi bir goygoy dönüyordu yanlis hatirlamiyorsam

al kapti bak

Bırakırsa kendisi için en iyisi olur.

Bırakmayacak Ocak a kadar duracak takıma donemezse rusya ya yada kasımpaşa ya gidecek kesin bilgi

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Bize ne kendi bilir.

Tapatalk

Ya ne bırakması geçsin bu ayakları. Biz salak yerine koymasın.

Bu sene başarısız olursak yönetim gidecek %90, yeni gelen yönetim affetsin diye 1 sene takılacak işte boş boş. Bir mucize olup başarılı olursak düşünür ne yapacağını.

Yalnız şu konuyu da belirteyim; sağ bek transferi yapılmayacaksa Sabri'nin kovulması saçma. Sabri Veysel'den iyidir.

Geri
Üst Alt